Thursday, January 12, 2017

Hello 2017

Assalamualaikum...

Hello friends..

Bye bye 2016.. Welcome 2017..

2016 meninggalkan banyak kenangan suka dan duka. Yang paling diingati 2016 tahun yang sibuk bagi diriku in terms of load work.. tahun yang bermakna juga sebab telah melahirkan seorang lagi cahaya mata yang ke 4.. wow produktif juga ye .. haha (tutup muka) ok ok.. tutup kedai dah kot. tapi tak berani cakaplah benda2 macam ni semua kuasa Allah.. :-)

Anak-anak Alhamdulillah sihat sejahtera semuanya. si baby kecil auni hafsa pun dah menunjukkan skill nak merangkak dia.. baru sekali makan bubur. hehe.. adam dah banyak word yang dia boleh cakap.. aisyah dan aqil semakin besar dah banyak belang lah anak-anak ni.. ibu jadi tarzan sudah semestinya..

So untuk awal tahun ni, kerja slow sikit sebab peruntukan tak dapat lagi kan.. buat outstanding dan juga kemas-kemas fail maybe.. ada audit di awal tahun, just around the corner..

Ok. pendek je.. bubai.. wassalam..

adik dah big girl ok :-) 6 month plus already


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails