Wednesday, July 27, 2016

Majlis aqiqah auni

Assalam..

Majlis aqiqah auni berlansung pada hari raya ke 12.. alhamdulillah.. selesai 1 bab.. kalau ikutkan nak masuk nama kat ez qurban tapi alang2 ayah nak buat open house join sekalilah. Aku join open house ayah combine sekali dengan krt taman aku. Ada 2 kambing golek krt punya dan 1 kambing aqiqah masak gulai manis kot nama dia.. menu lain ialah laksa johor, tapai, nasi himpit apa lagi ntah.. ramai sahabat2 ayah mama yang datang. Special sangat bila ada sahabat ayah dari medan bu mai dan pak alin sudi datang. Dan juga mak sedara dr trgnu sekeluarga.. Kawan2 aku of course la x dpt dtg sebab semua dah balik ke destinasi masing2 kan..

Alhamdulillah murah rezeki auni dan abang kakaknya. Kita amik konsep macam ni lah. What u give u get back. Even more than that 😁 semoga murah rezeki sesiapa yang kasi anak2 aku duit raya. Nak masuk tabung haji jelah nanti. Nak buka akaun th untuk auni. Untuk saving auni, kali ni turn ayah auni la kena potong gaji. Kekeke..

Jom tengok gambar sekitar majlis aqiqah auni. Tak banyak sebab ibu tengah pantang tak beria sangat eh nak snap2.. ok bubai. Wassalam..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails