Sunday, June 12, 2016

37 weeks

Assalamualaikum..

Salam Ramadhan...

Aku dah lebih 37 weeks pada hari ini. Kalau dak adam ni dah lahir dah dulu. Adik baby ni suka plak duduk berlama2 lamaan dalam perut ibu ye.. Alhamdulillah dah puasa hari ke 7 kan hari ni. Dapatlah puasa seminggu insya Allah.. tapi hari ni sedihnya tak bangun sahur.. setting alarm lari. Huhu.. tak de rezeki nak bersahur hari ni. Harap2 cergas sampai petang la 😢

So esok anak2 dah naik sekolah.. kenalah gosok baju semua.. mengadap kepanasan iron plak hari ni. Dak adam dah nak dapat adik banyak plak peel dia. Mengada2 lebih.. merengek je. Tak sihat pun ye juga.. selsema batuk.. sian dia..

Aktiviti memasak di bulan posa alhamdulillah dapatlah buat juga. Tapi x beria sebabnya en suami nak kurangkan makan nasi.. tapi ada lah aku masak lauk 1 -2 jenis. Kadang jiran2 bagi kuih dan lauk.. banyak sangat. Jadi tak suka membazir. Habiskan makanan jiran then sahur baru makan makanan yang aku masak ☺ tarawikh buat kat rumah je dengan hiruk pikuk anak2. Huhu..

Okeylah nak settle hal2 rumah dulu. Selamat hujung minggu kawan2... bye. Wassalam..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails