Friday, April 15, 2016

Happy birthday Adam

Assalamualaikum...

Hari ni 15 April besday adam yang ke 2!! Happy birthday anak ibu bucuk macam.. semoga menjadi anak yang soleh dunia akhirat. Senang dididik dan taat pada perintah Allah dan Rasul...

Bila tengok balik memory on this day rasa terharu sangat dengan ucapan tahniah masa adam dilahirkan.. baby tembam ibu ni 4.19kg.. sangat semangat okeh.. Alhamdulillah dah 2 tahun dah. Perangai 2 tahun dia ialah suka membongkar. Tak pandai cakap lagi. Pakai pampers size L. Minum susu dutch lady 1-2 ikut suka hati dia berapa kali nak minum. Botol tommie tippee je boleh. Yang lain tak mo. Tapi lately macam boleh masuk botol tupperware aqil tu bila tak jumpa cari botol adam hehe..

Hajat dihati ibu nak belikan dia basikal roda tiga ☺ main dalam rumah sudah.. insyaAllah nanti ibu belikan ye dak dam..

Hari ni juga ibu kena minum air gula for 2nd round.. aiyakk cannot tahan meh... nasib tak muntah.. sekali dengan cek perut. Hari ni dah 29 weeks.. berat 54 kg.   Loya lagi tekak ni sebab breakfast air gula. Huhu..

Okla till then. Menunggu turn amik darah dan jumpa doctor.. bye wassalam..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails