Monday, October 12, 2015

Busy day

Assalamualaikum.

Lately.. busy sangat ahkak ni. Sebagai bukti, blog tak update hehe. Hari ni juga buat pertama kali dalam 2 tahun ni aku balik lambat. Pukul 10 baru sampai rumah. Sebab kena siapkan report, lawyer yang tukang draft.. Tolong fotostat cari2 info dalam fail.. makanya baliklah malam. Nama benda yang aku buat ni Adjudication Reply ☺ based on CIPAA Act 2012. Oklah aku boleh belajar something. Bukan aku sorang je, t.a aku ada dan bos pun ada juga. Sambung esok pulak. Nasib baik sambung esok sebab kesian kat suami dan anak2 aku. Especially dak adam tu.. mana dia nak minum botol. Lebih2 lagi pukul 9 is time tido dia nak nenen.

Ni balik aku tengok matanya dah bengkak menangis. Sian adam. Aqil pun ayahnya amik lambat tadi pukul 7 lebih pun dah nangis kat taska. Aisyah je relax je kan. Aish anak2 ibu ni. Bukan selalu ibu balik lewat malam ok.. sian pulak.. bila dah masuk government ni balik lambat adalah sesuatu yang jarang sangat bagi aku compare masa kat private firm dululah.  Tapi tak pelah. Aku tak denya nak claim ot ke apa. Semoga dapat menebus ke'ular'an aku pada masa silam ☺ eh tapi aku ni bukan jenis ular ok. Tak de2.. aku ni skima orangnya  sebab penakut kalau buat silap. Rasa serba salah sangat.. If aku gi klinik ke masuk lambat ke insyaAllah aku bayar balik..

Oklah.. nak tidur sudah.. nak caj balik energy. Esok lagi hectic sebab nak kena hantar esok dah report tu. Arghh banyak keje lately.. sangat.. tangan octopus kalau boleh pinjam, dah lama aku pasang ☺ dengan kain belambak. Tu pun satu gak. Ada je masa sepatutnya malam tadi lipat tapi sebab nak tengok final AF, nak concentrate fefeling skit maka kita tunda awal muharam pulak lah ye kain. Kekeke. Tapi yang menangnya sufi. Ku ingatkan syamel. Eh oklah. Solat dulu then zass off to lalaland 😃

Wassalam. Good night..

1 comment:

AMIIZAA said...

salams maalhijrah sue:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails