Monday, September 7, 2015

Family day office

Assalamualaikum..

Hari ahad yang lalu 6.9.2015 adalah hari yang ditunggu2 oleh kami satu pejabat. Family day yang julung2 kali diadakan.. kami memilih tema bowling sebab senang sikit nak arrange sebab baru start kan. Kita pilih yang light2 dululah.. light2 pun susah juga kalau plan tidak mendapat kerjasama dari semua pihak.. kami adakan di Ampang Superbowl Ampang Point jam 10 pagi..

Alhamdulillah berkat kerjasama dari kawan2 1 ofis dapatlah kitorang berhari keluarga. Seronoklah bawa family semua.. semua orang dapat hadiah beli kat ikea. Hehe. Kanak2 pun dapat gak hadiah pensil warna sorang 1 okey.. semua ni pakai duit sendiri dan juga amik duit ofis yang bulan2 kami collect..

Ramai juga rupanya bila dah berkumpul ni. Dalam 55 orang termasuk anak2.. staff je 17 orang termasuk ex staff join sekali.. ha..  lepas ni kalau nak buat family day ala2 main air ke dah boleh dah. Hehe..  goodies bag pun ada berisi makanan. Yelah kot2 ada yang lapar pagi2 tak sempat isi perut boleh lah makan roti dan air kotak dalam bag tu kan..

Mula pukul 10 habis ngam2 pukul 1 siap dengan penyampaian hadiah lagi... aku dan suami takde lah menang pun sebab memang tak terer main pun. Tapi boleh lah.. tak de lah ke longkang manjang. Dapatlah juga spare dan strike sikit2 hehehe.. syok juga dah lama tak main. Aqil pun seronok. Dapat jumpa kawan2 baru.. tak puas main katanya. Dewasa main 3 game. Kanak2 2 game. Kat ampang point murah sikit rm7.50/game including gst dapat kasut free..

Now.. game dah habis. Yang tinggal lenguh2 tangan dan kaki. Hehe. Feedback dari kawan2 semuanya berpuas hati dan seronok nak plan another family day. Kena kumpul duit lah kalau nak pegi jauh sikit dan cari tempat yang sesuai sebab kami ni ramai sangat anak2 kecil hehe.. ok let's see the photo.. bye  wassalam..







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails