Monday, June 22, 2015

Salam Ramadhan 1436H

Assalamualaikum..

Hi Blog kesayangan. lama ku tinggalkan mu. Salam Ramadhan sahabat handai di alam maya.. semoga Ramadhan tahun ini akan lebih bermakna buat kita semua. Semoga kita semua mendapat taufik dan hidayah daripada Allah S. W.T...

Banyak nak share sebenarnya.. tapi terlalu banyak nak share sampaikan aku peram gambar2 menarik dalam hp ni.. Cerita ke medan.. cerita anak2 yang dengan pelbagai karenah.. lebih2 lagi di bulan puasa ni.. hujung minggu adalah hari yang memenatkan sebab melayan karenah anak2 nak itu ini, nak ngempeng sampai kerempeng mak kau ni, buat keje rumah lagi, masak lagi..tapi tulah, dah namanya ibu.. apa2 pun kenalah buat.. nak harap kan en suami, buat jugalah tapi dalam puasa ni banyak tak dengar cakap. eh.. hehe. jangan marah naa.. kita pun puasa jugak, kerja juga, sampai opis pam susu dua hari sekali, kena masak lagi. tapi balik tak delah nak relax menganga depan tv.. orang lain pun penat jugak, fikir-fikirkanlah dan selamat beramal :-)

Ok sneakpeek gambar ke medan.. sikit2 jelah share, amik mood :-)

gambar di danau toba

ni kat bukit gundaling, brastagi

atas bot ke Pulau Samosir

Adam alhamdulillah tak banyak ragamnya.. sayang dia

pak mursalin dan ibu mai sahabt baik ayah yang melayan kami

bergaya dengan pakaian di raja Deli di Istana Maimun

prince and princess of my heart

depan istana maimun

Ni ringkas2 aje ye aku cerita. next time (bulan depan haha) nanti aku cerita lagi.. bye wassalam

1 comment:

AMIIZAA said...

Salams ramadhan dan selamat berpuasa utk su & famili:)
baby dah besar:):)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails