Friday, March 13, 2015

Happy holiday

Assalamualaikum..

Hi all.. Tak sempat nak update blog banyak keje weh.. Ok nak cite minggu lepas kitorang cuti cuti di Perak. Yehaa.. Seronok sangat dapat menggembirakan diri ini dan anak2. Hehe.. Actually kalau tak de kenduri kawin memang tak sampaila aku ke sana.. Yang kawin ni ex staff kat tenpat lama. Ini kenduri mesti pegi punya maa.. #bukantemanbiasa. Cewahh..

Kenduri di teluk intan. Sampai juga ke teluk intan ni. Kalau tak, memang tak akan sampai la. Seronok juga kenal tempat orang. And a big thank u with love to my husband sudi melayan kehendak isterinya ni.  dan tq sangat kat mr garmin sebab tunjukkan jalan. Kalau tak, ntah mana2 kami pegi. Besarnya pahala kawan yang install garmin ni. Aku faham garmin je, apps lain aku tak reti tengok macam waze ke papago.. Lagi satu garmin ni pakai satelite, so takde tenet pun ok.. Aku pakai hp nokia lama tu. Berjasa sangat.


Ok teluk intan ni jalannya menuju ke lumut. So lepas ni nak gi pulau pangkor dah kenal jalan dah. Hehe.. Kenduri ni best masakannya orang kampung masak. Duduk pulak meja makan hidang. Orang key ell datang kan, special la sikit. Hehehe.. Ok kepada sahabat ku pn yanti dan suami selamat pengantin baru. Semoga kekal till jannah.. Lepas kenduri kitorang ke LOST WORLD OF TAMBUN. 





Ok bye. To be continue...

1 comment:

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Kenduri cum cuti-cuti..seronoknyaa..bukan selalu kan..anak2 mesti lebih happy..nasib baik suami sporting!extra bestlah kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails