Wednesday, March 4, 2015

Angkasawan Aqil

Assalamualaikum..

Hello Machoo :-) Sangat tak produktif hari ni. Tengahari tadi tidur sekejap. Inilah akibat kalau tidur tengahari yang sekejap2. jadi pening kepala..

Ok lets share the story. Belek2 gambar dalam external hardisk. Terjumpa gambar aqil masa pergi pesta buku dengan tadika dia pada bulan Februari yang lepas. kena pakai pakaian seragam "cita-cita saya" gitulah agaknya tema dia. hehe.. Aqil kena pakai baju angkasawan.. segak nampaknya.. hehe Jom tengok gambar aqil :-)

bersama kawan2 yang terpilih ke pesta buku

hensemnya anak ibu ni. hehe

awatlah masam muka tu

happy face 

cute miut budak2 ni..

tak panas ke nak oii.. hehe

angkasawan aqil bersama pengetua tadika dia

Tahun depan dah darjah 1. Cepat sungguh masa berlalu. sangat cepat. Bulan depan adam dibam dah 1 tahun waaahhh.. cepatnya dah setahun dibam ibu. hukhukhuk. 

Prestasi aqil sekarang ni sangat la aktif budak ni. selagi tak tidur selagi tu lah dia bergerak ke sana ke mari. usik adik. Buat bising dalam rumah. Bangun pagi mesti nak nangis. Lepas mandi ok je. Dapat salam ibu dah senyap. Masih minum susu dalam botol Dutch Lady.. Gigi pertama yang tumbuh masa baby dah selamat kena cabut oleh ayahnya. Dah nampak gigi baru nak keluar tu.. Selalu gak cakap2 dengan dia nanti dah umur 7 tahun kena tidur bilik sendiri tau.. Dia macam faham tapi bila tiba masanya tak tahulah camana. hehe.. 



Aqil aqil. semoga menjadi anak yang soleh idaman ibu ayah ye. amin...

Bye wassalam

3 comments:

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Memang hensem Adam..baju angkasawan lagi..sama jugak dengan Aqil aida..tak tidur kat bilik sendiri lagi..haih bilelah agaknya masa itu..huhuhu

Unknown said...

as saalam.........mana nak cari pakaian angkawsawan ?

Asman Man said...

as salam,,,,,mana nk cari pakaian angkasawan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails