Friday, January 23, 2015

Kek Spiderman

Assalamualaikum..

Salam hari Jumaat. Selamat pagi. semalam dan pagi ni gigih ibu aqil ni memenuhi impian anak.. nak kek besday katanya.. ingatkan nak beli je kat King's Tesco.. Sekali tu terlambat pegi, kena tempah 3 hari sebelum baru dapat kek yang diingini. Nak tak nak terpaksalah ibu buat kek coklat untuk aqil. Aqil minta kek pink iaitu kek red velvet. alah, budak2 makan kek coklat dah lah.. haha.. So terjadilah kek coklat spiderman. kalau ikutkan hiasan dia ibu beli banyak juga lah tapi kalau letak banyak2 takut sarat pulak. kek dah lah tak berapa nak besar. hehe..

nak jugak try letak roses tu. haha.. 

Senang sikit buat kek coklat compare dengan kek red velvet tapi tentulah kek red velvet lebih sedap kan. kek coklat biasa je lah rasa dia tapi oklah. aku amik resepi dari blog kak azlita masam manis. actually dah pernah buat dulu2. Harap2 kawan2 aqil dan cikgu tadika aqil sukakanya. Aku bagi kek sebutir je dengan goodies bag yang very limited isi dalam tu. haha. salah kira terpaksa agih balik semula..

Ok aqil, hope u enjoy your birthday party.. Nanti kita buat kat rumah tokma pulak ye besday aqil. amboi kemain 2 kali sambutan ye.. huhu.. 

Ok bye.. wassalam..

2 comments:

AMIIZAA said...

salams sue,

happy birthday utk aqil dah 6 tahun:) aunty doakan semoga menjadi anak yg bijak dan solleh:)

pandai su buat rose tu:)
cantik kemas jerk kek su buat

Dokter faRyn said...

happy birthday aqil. dah big boy dah ye. semoga membesar menjadi anak yang soleh aminn :)

bila la aku pulak nak buat kek untuk anak sendiri ni hehehhe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails