Wednesday, December 17, 2014

Big Hero 6

Assalamualaikum..

Cak!! Hidup lagi blog ni ye. Hehe. I'm busy like a bees.. Blogwalking pun takde mood.. Keje melambak tak sudah-sudah dah hujung tahun ni kan. Nak tunggu kerja habis memang tak habis. Amiklah cuti sehari laki bini pada 15/12. Hajatnya nak tengok movie dengan budak berdua tu.. Budak yang tak boleh bawa berjalan, tinggal dengan pengasuh. Kahkahkah. Sape suruh perangai baik kan.. Dulu kakak awak bawa pegi tengok iron men senyap je dapat nenen.. Ni awak ni tak tahulah zaman bilanya boleh ajak jalan happy2.. Huhu

Ok.. Aqil dan aisyah happy kot dapat tengok movie ni. Pergi awal. Amik tiket early bird pukul 11. Jimat. Dapat rm7/person. Anak2 amik seat sorang satu. Tak larat nak pangku.. Tak ramai orang pun.. Seronok. Jalan cerita pun best. Sesuai untuk anak2 jadikan teladan. Cewahh.. Watak baymax pun comel je.. Aisyah sampai sekarang duk cakap seronok kan tengok baymax.heee.. Nanti kalau ada kat astro kita record ye :-)


Upss tengok kat klcc. Kejap je kami pergi. Tapi sempatlah kena caj rm14 untuk parking. Huhu.. Pukul 10.30-2.00 petang. Kalau weekend  or after 5pm selalunya flat rate kalau lebih 4 jam. Gituu.. Tapi tak pelah. Sekali sekala.. Lepas lunch kt food court terus balik. Teringat kat dak dibam yang kena tinggal tu. Hehe. Tapi amik lewat juga. Sebab ibu nak siapkan kerja lipat kain sampai hari ni tak settle weh... Sakit mata. Cari baju sume cari dalam longgokan. Huhu..

8 month already

Eh oklah.. Nak tidokan adam dia cerah pulak biji mata tengok hp ibu cerahkan. Babap ni.. Ok nite lalings.

Bye. Wassalam..

3 comments:

AMIIZAA said...

salams sue, rindu nak baca entry sue.....adam iras abg long:)

Suliana said...

tq kak miza sudi baca blog ni dari dulu :-)

Oneyani Deankayree said...

teringin nak bawak anak-anak g movie tapi bila fikirkan kejap dia lapar kejap nak berak..kejap IBUUUU NAK BALIK...terus close balik niat tu ahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails