Saturday, November 15, 2014

throwback : Happy birthday my dear nephew Darwisy

Assalamualaikum..

Haa.. kali ni cerita pasal besday darwisy pulak.. actually birthday darwisy lagi awal dari danish. tapi darwisy dah 4 tahun dah tahun ni. banyak naw anak buah sekarang ni.. tahun depan masuk lagi 2 cucu atok shukor ni. tahun ni je dah menambah 2.. rezeki tu.. bila ek gambar ni.. apalah makteh ni. lupa dah besday darwisy bila. 5/10 kalau tak silap.. refer link ni. tulah aku suka ada blog ni semua boleh flashback balik :-) darwisy ni anak sulong kepada adikku faiz.. faiz ni bawah aku, no 3. actually muka faiz ni baru baik dari bell's palsy. sian dia.. alhamdulillah dah makin elok. Now, darwisy dah dapat adik baru.. Nur Damia Medina namanya.. Cucu atok kelapan ni. kawan adam.. sekolah sama2 dengan adam nanti..

Ni first time rasanya celebrate bday darwisy kat rumah tokma.. alang2 raya haji, semua balik pulak tu. meriah la rumah tokma. tokma masak nasi arab hari tu.. mak ida buat sushi kau.. habis berlecak dapur. haha.. pakde akak bapa besday boy beli kfc untuk dimakan bersama.. memang kekenyangan..

happy birthday darwisy.. comel darwisy. bijak dia ni

bersama cousins..

aisyah nak jugak..

tengok aqil tu. memang suka dia bab2 hari lahir ni

haikal. pak sepupu pangkatnya

tara.. sushi home made mak ida.. macam goreng pisang panas gitu..

nyum nyum...

sushi 

banyaknya hadiah darwisy dapat.. suka la tu..

ehem .. roti ni pun nak selit juga. kalau oven ni boleh bercakap, mesti dia kata oiii sudah2 la tu pakai aku.. dari pagi sampai petang duk on je.. haha


Okey.. itu je celebration untuk bulan ni.. tunggu bulan 12 pulak ye.. itu pun macam tak cukup korum je. maklong nya dah tunggu hari. tu je lah pemangsa utama nak ajak datang makan kek dan meramaikan suasana. hehe.. tak pelah ada rezeki buat, takde, kita potong kek kita2 je lah kan..

bye wassalam..

2 comments:

Dokter faRyn said...

Sue adakah ball parsley tu Bell's palsy ke :)
Nampak sedap roti tuuuuuuuuu

Suliana said...

Yela agaknya faryn... Hehe.. Penyakit yg mukanya senget tiba2 tu. Anyway alang2 ko dh free ni kan, blhla try baking or breading plak. Haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails