Friday, November 14, 2014

Throwback : happy birthday my dear nephew Danish

Assalamualaikum..

Salam hari Jumaat yang barokah :-)

Dua hari takde di ofis. ke seminar katanya. pagi ni pulak pergi Site Meeting.. Dah makan kat site then tengahari tak de nak pegi mana-mana. Gaji lambat lagi ye. 10 hari lagi meh.. silalah memeram telur ye :-p

Bila dah lama tak godek blog ni, mestilah ada banyak cerita yang belum dikongsi kan. kisah besday nenish pun tak cerita lagi. hehe.. Okla, mai lah kita masukkan serba sedikit kisah besday nenish walaupun mama dia tak cerita pun kat blog dia. :-p

Birthday Danish jatuh pada 1 November 2014.  Happy birthday my dear nephew Muhammad Danish.. Semoga membesar dengan baik, sihat selalu.. Jangan nakal2, jangan nangis ye. Meriah betul birthday nenish ni.. Jom tengok gambar je lah :-)

bacaan yaasin dan tahlil. nampak adam tak.. hehe

kelas ko candy buffet. ini semua aku yang punya   :-)

sedap gile choc fountain ni. aku duk korek2 je choc dia bila dah keras


ini pun sdap. satu lagi kambing aqiqah danish..

the food

the decorations

the most important 'person' pocoyo cake yummy..

the birthday boy and his family

erk.. the choir group may be. haha.. boleh plak tersama baju diorang ni

termenung jauh birthday boy

next month is her 3rd birthday. ibu is still thinking and calculating :-p

the candy buffet

makcik pakcik nenish. orang kuat ni. boleh jemput lagi ni. haha

nenish dikelilingi oleh puteri2 :-p

smile..

yeay!!

apa lagi tu.. 

eh adam dan tok ma ke tu.. 

the cousins

eh sudahlah.. :-p

haa.. panjang berjela gambar ye. rugi tak tunjuk. nanti tak de kenangan. hehe. eh, jangan curi gambo kita ye. kita malas nak watermark ni. ni kamera campur2 ni. yang pasti ada dari samsung dan ipong. wah seronok kan birthday party. i like. tapi untuk anak2 i, i tak buat lah. tak cukup kakitangan. sorang2 je nak handle.. tapi aisyah dah lama dah cakap nak kek frozen. sebagai seorang ibu, tak sampai hati nak biarkan harapan itu berlalu. biarpun dia tak faham lagi, tapi ibu mestilah nak tunaikan hasrat tu kan. cewah.. tunggu ye aisyah. ibu buat kira2 jap eh. hehe.. 

Oklah. selamat hujung minggu. esok nak pergi graduation day aqil.. ni pun kena snap gambar banyak2 ni.. kena cite gak dalam blog ni baru lah jadi blog ibu aqil dan adik-adik. hehe. bye. wassalam

6 comments:

Allene said...

cantiknya setting table dia.. buat sendiri ker?

AMIIZAA said...

salams sue,

meriahnya majlis...happy belated birthday buat sicomel:)

kakak nampak tinggi :)
menten cute mcm mama dia:)

Suliana said...

allene,

tempah tu.. hihi

Suliana said...

kak mieja,

maceh.. ye dah meninggi skrg ni. hihi

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Meriah sangat nampak..candy buffet tu memang yummy sangat..hihihi..candy yang macam2..seronok tengok..hehe..Happy Birthday Danish..Semoga menjadi anak yang soleh ye..

Mohd Mustakim Kamarudin said...

tahniah...cantek nyer kek dia...bagusnyer ade bacaan yaasin camni :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails