Wednesday, October 15, 2014

Happy happy happy day

Assalamualaikum..

15 October 2014

Happy birthday to my dear husband!!

May Allah bless u always!!

Yes.. today is my husband's birthday. Tiada kata-kata istimewa yang dapat diucapkan selain dari ucapan selamat hari lahir dan juga doa dipanjatkan semoga suamiku diberi kesihatan tubuh badan yang baik. Dipanjangkan umur yang berkat. Sentiasa dimurahkan dan dimudahkan rezeki untuk beliau.. Harapanku semoga suamiku akan sentiasa meningkatkan diri ke arah kebaikan, menjadi suami yang soleh dan bapa mithali untuk anak-anak kami :-) Age is just a number right? tetapi seiring dengan peningkatan umur kita ni, ingatlah kita semakin dekat dengan sang Pencipta.. Semoga amalan baik kita di dunia ni akan diambil kira apabila kita bertemu sang Pencipta kita.. 

kawan opis kata suami ku nampak muda dari ku. memang lah. I bulan dua, dia bulan 10. tapi kalau dia buka songkok tu, saya memang jauh lebih muda dari dia. uban bersepah. haha.. 

cewah. ni nak wish bday ke nak bagi tazkirah ni. ha.. eh tak pelah, ingat mengingati amalan mulia. kalau isteri tak de, sape lagi nak mengingatkan suami betul tak.. lagi satu ni nasihat ke membebel ni? hehe. may be itulah yang bakal suami ku fikirkan. hehe. Seperti biasa, tiada hadiah istimewa untuk beliau. selalunya kalau beli mungkin tidak menepati citarasa atau tak penting katanya. macam dramalah apa lah.. banyak tengok cerita melayulah.. what ever.. tak pelah, jimat juga macam ni :-p malam ni i belanja u makan okey. kekeke. yang penting hari istimewa saya mesti ada sesuatu. hehehe..

Ok.. another shout out is to my baby boo.. my miracle baby.. happy 6 months sayang ibu.. yeay yeay. adam dah boleh makan.. adam dah dapat sijil fully breastmilk :-) tunggu 1 tahun dapat diploma in breastfeeding, kalau berjaya bertahan sampai 2 tahun, boleh graduate with flying colours with degree!! haha. adam sekarang ni tengah batuk2. aku pun sama. nak kata selsema tak de pulak. tapi hidung tersumbat, batuk2 kering tekak.. hmm jerebu kot. sian dia batuk sampai termuntah nak kuarkan lendir punya pasal.. cepat baik ye yayang ibu... weekend ni lah ibu try kasi adam makan ye.. 

ala dibam2 ibu ni..

Ok babai.. semoga kesayangan2 ibu ni sentiasa dilimpahi rahmat Allah selalu. Dilindungi Allah di mana juga mereka berada.. Doaku sentiasa mengiringi mu. Allah.. makbulkan doaku yang Kau rasakan terbaik untuk kami.. Aamiiin...

Ikhlas dari hati,,


5 comments:

mama maman aka yana said...

happy berday buat suami yer.. dan geram wei ngan bdk pipi labuh tuh.. kiki

Nurulhuda Abdul Latip said...

Happy Birthday buat hubby, hubby kita pun bulan Oktober ni 28hb..Pun tak tau nak bagi hadiah apa...Comelnya si baby tu..geram betul.

Masya said...

xdelah nampak muda.. cam sebaya hahahaha .. selamat hari lahir yer buat suami awak..

ietams said...

Happy birthday buat suami su ye..
Comel adam senyum.. Meh sini pipi tu..nak cuitsikit

Dokter faRyn said...

happy birthday hubby sue :)
semoga dipermudahkan segala urusan dunia akhirat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails