Monday, July 14, 2014

Kembali bekerja

Assalamualaikum..

Salam 16 Ramadhan.. hai cepatnya dah pertengahan bulan kan.. Ye, hari ni status suri rumah tangga dah terlucut dengan sendirinya dan bertukar menjadi career woman. cewahh..  Amik mood dulu. Esok dah cuti balik. hehe.. jadi hari ni berborak je sebab ramai cuti.. kering air liur ai. haha.. dari satu tempat ke satu tempat aku duk ngacau orang. kuikuikui. sebab duduk dalam bilik kan, takkan tak bertegur sapa dengan orang bila baru masuk kerja kan.. Dan last sekali baru pergi kat kawan yang tanggung tugas aku tu dengar pasal kerja pulak. haha.. tak pe2 cari mood. Bos aku pun dah nampak aku hari ni dengan ucapan Selamat Kembali Bekerja. sorang dah masuk kerja, lagi 3 nak tunggu turn bersalin pulak. gitu.. ramai unit aku nak bersalin ni. yang lain take turn tahun depan pulak ye :-p

Rutin selepas naik kerja sama macam dulu. bawa beg berbondong2. beg pam, cooler bag lagi. Dah pam susu pukul 11.30 tadi, agak lewat sikit. lagi pun aku tak nak beria pam sebab puasa kan. kang pukul 4 sekali lagi kot.. Pastu tinggal je pam kat opis sebab kat rumah direct feed. Kalau nak pam pun, pakai manual. Hari ni tak de kerja lagi kot, cari feel.. datang opis lap meja, minta akak cleaner sapu karpet. Rabu dah ada site meeting.

selamat bekerja ibu.. Adam baik2 saje :-) rindu dah dekat Adam bambam ni..

bye wassalam...

7 comments:

nor_farihan said...

Alaaa bambam nya adam...akak...kita add akak kat pesbook...akak aproved lah ye kalau sudi...

~MommyAqilMedina~ said...

Ya Allah lamanya tak datang sini..selamat bekerja Su..Tembamnya Adam!!!semangat sangat..rasa macam nak picit-picit je lengan dia yang berketak tu..berkat susu ibu kan..teruskan breastfeeding ye..

EIDA said...

hihik..same la ngan saya..hari nie lapor diri balik..huhu..salam kenal ye..

Allene said...

aduh... comelnya sengeh...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Kejap je kan dah naik kerja...Kalau dapat sambung terus sampai raya mesti lagi best hehe

mummy zihan said...

Wahh tembamnya dia..:)

ietams said...

tembam nya adam! sedap gomol-gomol tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails