Tuesday, October 15, 2013

sALaM aIDiLAdHa 1434h

Assalamualaikum..

hari ni birthday my dear hubby yang ke 31. happy birthday sayang. may Allah bless u always.. Alhamdulillah,  khabar gembira hari ni. mak mertuaku dh boleh kuar hospital esok IF xdemam hari ni.. khabar sedih pulak, seorang sahabat seperjuangan masa diploma uitm dulu telah kembali ke rahmatullah semalam. setelah koma lama juga lah berbulan2 rasanya. akibat stroke. muda lagi orangnya baya kami juga. belum kahwin. al fatihah..


raya kami disambut sederhana sahaja. mama buat nasi minyak. nenek buat laksa johor. sodap sangat dah lama tak makan laksa johor.. budak2 dah siap dari pagi dengan pakai baju pemberian tokma beli masa pergi umrah dulu. aku pulak, pukul 3 baru mandi. makan tido je kejenya :-P pastu budak2 ni pun tido la juga dengan baju cantik mereka. tak gi mana2.. malam karang kot baru nak gi rumah nenek..


tahun ni ayah buat korban tapi kat opis dia. esok baru sembelih. aku pulak amik qurban kat ezqurban. tahun pertama ni baru nak qurban. satu bahagian dulu :-P okeylah.. takde apa pun nak diceritakan. kali ni cuti panjang kot nak sambung cuti. hasben pun masih jaga mak dia sakit. kasi can la kot2 dia nak berehat ke kan..

sup daging kurban

ok bye wassalam..

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 comments:

Rizziela said...

siap berjubah lagi anak2 bujang..cute

~MommyAqilMedina~ said...

Selamat hari raya Aidiladha Su n family..makanan pon semuanya heaven!Double A pon hensem n cantek!

zulie ieta said...

comel dan handsome dua beradik ni berjubah..
lawa la baju aisyah! berkenan pulak baju tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails