Tuesday, September 10, 2013

serba tak kena

Assalamualaikum..

Pernah tak korang rasa macam serba tak kena?
tiba2 rasa bosan
tiba2 rasa nak menangis
ko apa hal tiba2 nak menangis
nak kata dah makan, alhamdulillah kenyang dah
may be feel lonely
pastu bukanlah lonely sangat pun
kerja ni melambak
tapi sebab melambaklah macam ignorekan aje
penat dah aku buat keje weih
berjalan sana sini cari benda
semua sorang2 kena buat
kadang macam orang gila
apa bendalah aku buat ni
bosan bosan bosan
apasal macam tak settle2 lagi kerja ni
oklah oklah oklah
sabar je lah
buatlah selagi terdaya
sedapkan hati
slow2 nanti habislah tu
nak mengunyah tak de benda pulak aku nak makan.
nak makan seaweed pedas
hehehe
sengal. macam orang tak betul.

ok bye

wassalam


9 comments:

nor_farihan said...

emosi ibu mengandung kot kak :)

nabila zaremi said...

Perubahan hormon kot...hehehe

Masya said...

kadang pernah jugak .. sampai istigfar panjang .... lepas tu .. rehakan diri solat ke apa.. dan doa .. ya allah permudahkanlah urusan ku .... baulah rasa mcm lapang sikit ..

nurul aini said...

kompom la sbb anda mengandung sekrang..relax kak relax.meh dtg cni jenjalan mkn2..;)

umifariswafiq said...

pernah macam tu, especially hormon tgh preggy skrg ni hehehe.. sbr ye kak :)

~MommyAqilMedina~ said...

huhuhu..pembawakan budak kot sue..semoga mood n hormon kembali stabil nanti..hihih

ejaMaria said...

Sue... pregnant?...betul ke?
Alhamdulillah...

Suliana said...

ye kak maria :-) alhamdulillah :-)

Allene said...

pernah...! rasa sengal tetiba... sume benda xleh buat.. xjadi buat... kelam kabut... macam2 la...
benda pertama kena buat... solat... =)
insyaallah pastu tafakul kejap... mintak tenang hati..
selamat mencuba... ihihih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails