Friday, September 27, 2013

kenapakah mukanya

Assalamualaikum

Bersiaran dari atas katil avilion legacy hotel melaka... Hehe. Now ayahnya tengah pegi sembahyang jumaat. Aku pulak dari pagi tadi membuta je.. Ngantuk weih.. Lepas makan, layan anak2 main kolam dalam tak sampai sejam, then naik bilik sambung tido. Aisyah pun tido.. Budak2 ni dah pandai menghargai "hotel". Sebab ada swimming pool. Berangkutlah pelampung yang beli kat PD hari tu. Hehe..

Aqil sangat seronok sebab ada anak kawan hasben yang rajin melayan dia. ajar dia menyelam lah, terjun kolam lah.. tapi aqil mana berani. beria berlari pastu terjun slow2. hehe.. sampai ke balik dia asyik sebut nak main kolam dengan kakak-kakak tu.. 2nd day tu lama juga diorang main kolam. dari pukul 10.30 pagi sampai nak dekat pukul 12 tengahari. Aisyah je tak berapa main air sangat.. tertidur dia lepas tu sambil nenen..

excited main kolam.. dapat berkenalan dengan kawan baru

melawat kawasan..

konon comel la tu. hehe

Ni kisah budak kecik yang tak nak wean off ni ha... Aku letak pewarna merah. Ada dia heran.. Sondol jangan tak sondol.. Cam tu la rupanya tanpa disedari. Haha. Sian adik ye...


Maaflah gambar berterabur. Nanti jumpa laptop i adjust balik. Kejenya memerap jelah kot. Ayahnya jadual pack katanya.. Hmmmm..

Oklah. Bye. Wassalam

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 comments:

Ietams said...

seronoknya budak² tu mandi kolam

~MommyAqilMedina~ said...

huhuhu..bestnyaa sambil bercuti gituu..hehee..alahai Aisyah..takde di heran nya kan..heheee...

Sharinginfoz said...

happy betul dapat mandi-manda ya

nurul aini said...

hehe...merah x merah.nk jugak..klakar la ank dare ni..;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails