Monday, September 9, 2013

hello monday


Assalamualaikum!!


Hai kawan2.. macamana hari ni ceria ke.. monday blues ke.. aku pulak tak de nak blues ok. setiap hari adalah super busy. siap tak sabar2 nak pergi kerja nak settlekan kerja. gitu.. sampai masuk2 dalam mimpi ok. sampai terpaksa skip appointment klinik aisyah hari ni. gara2 dua2 laki bini sibuk nak mengejar bos..

Weekend tak pergi mana2.. duduk lepak rumah. cuma semalam je hari ahad kuar makan kat cheras then balik rumah.. itu pun ingatkan nak pegi jusco tapi sebab aqil dah pau ibu dia mainan bubble ultramen tu, terus tak jadi pegi. haha. jadilah penghibur dua beradik tu kasi main hujung minggu. nak merayap rumah orang macam malas pulak kan. nak merayap soping kompleks habis duit pulak. lebih2 lagi tengah bulan dah ni. bulan ni pulak dah selesai 900 buat bayar road tax dan insurance kereta. setahun dah pakai myvi kusayang itu.. :-)

Okeylah. let's back to work.. serabut mata ni tengok dokumen yang bersepah2 ni. aku ni bukan boleh meja sepah2.. kalau boleh nak clear dan teratur baru sedap sikit kan nak buat keje.. tapi bila orng datang, bersihnya meja.. meja je bersih, lantai tak bersih tak pe.. tapi janganlah sampai tak boleh jalan dan buka kebinet pulak kann..

stress, please go away

hmm.. ok bye. selamat bekerja.. wassalam..


2 comments:

mama maman aka yana said...

kita ari2 kerja bersepah2... hehe.. mengejar dateline yg pening tuh.. tak menahan tau.. hehe

Allene said...

huhu sama la kita. kerja berlambak. banyak nak kena settlekan minggu ni. T__T

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails