Tuesday, September 3, 2013

hasil bulan ogos

Assalamualaikum.. 

Fuhh.. lama nya tak update blog :-) okey2 sebelum aku memnyibukkan diri, baiklah kita share berita hari ni selain daripada berita kenaikan minyak... macam2 cerita dalam FB yang kebanyakkannya tentulah tak puas hati kan minyak naik 20 sen. tapi kami tak delah beria pegi kejar isi minyak kat petrol stesen semalam.. koser eh tentunya jem.. kami naik motor je sekarang ni pegi keje. tapi motor pun pakai minyak kan, cuma jimat sikit lah.. 5 hari bekerja RM6 mungkin..

Okey okey. nak tayang baju baru :-D aku beli minggu lepas kat thepoplok.com. Memandangkan kat opis baru ni banyak nak kena pakai kasual, nak pegi site kan, jadi aku kekurangan baju kasual. dan juga seluar. Minggu lepas dah beli 2 helai seluar kerja kat SOGO. pastu mestilah cari baju pulak kan. asyik baju sama je, apa kata tukar kaler lain pulak walau pun designnya sama..

Kali ni memilih design KAMRYN BLOUSE warna fuchsia.. oo fuchsia nama dia, aku bantai pink sume. hehe.. oklah cuma dia ada poket macam baju melayu kat dada. tapi pakai tudung tak nampak kot.. tapi kain dia sedap kain chiffon. aku pakai saiz M.

cantikkan kaler dia. macam ni RM 64

aku memakai ini hari ni.. self timer amik gambar. hehe..

yang ni selalu beli, HENLY TUNIC. Kaler mint. aku ingatkan biru lembut, sampai2 hijau lembut rupanya. boleh lah.. RM 59.. free size.. kain cotton.. kena rajin2 gosok ye :-)

Okeylah, tu je nak cerita.. aku sibuk belajar benda yang dah lama ditinggalkan.. buat payment, aish pening kepala.. kalau orang dah terer, sekejapan je dah boleh siap. bertimpa2 kerjanya. sabarlah... ubati hati dengan baju baru :-) ok bye. wassalam..



8 comments:

nor_farihan said...

hehe update pun kak...tetiap hari tggu akak update citer baru :)

mama maman aka yana said...

cantik yg pink.. opss.. fuhsia eks.. kiki.. kita pun pink jew memanjang..haha

Marsha~ said...

lama tak shopping kat poplook... baju kecik dah kureng

Suliana said...

terima kasih sudi baca blog yang ntah apa2 ni :-)

Suliana said...

hehe. buta warna..

Suliana said...

try lah usha2.. :-)

Allene said...

tak pernah try poplook ni... suka bju2 dia sbb tak ketat...

~MommyAida~ said...

Wahh sweet sangat kaler dia..Pink tu pn nampak suits sangat dengan Sue..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails