Friday, August 23, 2013

random story

Assalamualaikum..

Salam hari Jumaat.. baru lepas balik dari Jusco. Follow kawan2 merayap. Semalam dah gaji kan? aku belum buat apa2 transaction lagi. busy katanya. hari ni dapat satu task lagi, buat penilaian tender. Kena study manual dulu, tanya2 orang.. dah lama tak buat. buat dulu pun sekali je, tak tahu betul ke tidak.. tapi aku belum usik apa2 lagi, settlekan kerja yang kecil2 yang dah lama beratur kat meja aku ni.. 

Risau gak.. bos aku pulak jenis high pitch. dia tak marah, tapi dia cakap memang jenis satu opis boleh dengar. huhu.. aku pulak jenis cuak sikit kalau orang cakap suara tinggi. marah ke.. padahal, diri sendiri tu suara petir jugak. tapi staff yang lain cakap, tak dia memang jenis cakap kuat tapi tak marah. haaa.. oklah tu kan.. hehe..

Oh, semalam ada jamuan hari raya di tempat aku bekerja ni. memang meriah. makanan punyalah banyak. ramai sponsor agaknya. kambing golek 3 ekor, durian selori, ko mampu.. haa.. tapi durian tu tak delah habis selori tu, dalam pukul 2 lebih, lori durian datang kutip balik yang mana belum usik. banyak juga pulang balik, pastu kiralah kot berapa yang orang dah makan.. gitu..

Aku aim kambing golek tu je.. haa.. dua pinggan okey. kejap je aku makan, tak lama tu berlari ke toilet, kepanasan berak cair, makan lada hitam banyak sangat kot, sos black pepper dia tu.. terus serik. tapi lepas pukul 2 tu sambung makan balik.. hehe

eh oklah, selamat hujung minggu. later will update lagi ye pasal jamuan tu. bye!!

1 comment:

nurul aini said...

buat penilaian tender kak??best2...br la qs sebenar gituuu..huhu...tringat smlm jkr wilayah col pasal nk dptkn contoh sebutharga meja.tetibe mcm pelik.npe ek...heee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails