Friday, July 5, 2013

ready to go..

Assalamualaikum..

Hari ni aku bercuti. tapi ada di ofis :-) yelah, dah opisnya sebelah sogo je, tu yang menyinggah sebelum Sogo bukak. beli breakfast siap2, makan kat opis. sebelum keluar, kena pam susu dulu. kot2 lah terlajak time kat Sogo tu kan tak sempat nak mengepam. koser mak bawa beg pam.. ni pun nak kena godek2 beg ni apa lagi nak dikeluarkan, sebab kang beg ni lama2 dia jadi berat. apa ntah diisi dalam tu, beri tekanan kepada bahu ku ini.

Hajat dihati hari ini, memang nak cari baju anak je. CARI BAJU ANAK SAHAJA. haha.. yang lain2, hari lain boleh.. baju ayahnya tak boleh beli sebarangan, tapi kalau aku nampak yang murah boleh je nak belikan, takut sesuai tak sesuai je lah kan. baju ibu bila2 boleh, tapi kalau ada yang berkenana rasanya nak sambar jugak. eh apa ni, tadi kata fokus kat baju anak je. hehe..

Kredit kad, sila duk diam2 dalam purse. sebab, kalau boleh hari ni nak pakai cash aje. tapi takut terlebih2 pulak belanja, standby je. hehe. Dulu, aku pergi awal pagi berebutkan pampers. tapi hari ni macam tak beli  kot pampers aisyah sebab ada lagi. Susu aqil pun macam ada lagi. berat weih nak bawa balik nanti.. tengoklah camana. Susu Dutch lady dan diapers wee wee dry tu offer besok. hari ni pet pet. mmm takbest lah pakai petpet dah sekarang ni, macam keras sikit compare to wee wee dry.. 

Tadi pagi pun kuar ikut hasben pegi keje. malas nak bawa kereta sendiri. kot2 lah kalau balik awal, boleh lepak tidur kat opis. kalau rajin, naik tren terus balik rumah.. tadi kawan cakap orang dah beratur sampai ke traffic light. hmm.. ponek je beratur panjang, aku nak dekat2 kul 9 kang pegi jelah. mesti padat kat tingkat 4 tu. line telefon memang tak dapatlah kan. dah pesan kat kawan opis, jangan call, line tak de. haha.. 

Ok dah tu je lah.. rasa tak lama kot kat sogo.. Kul 3 baliklah. hee... period pain okeh. baru hari kedua. rasa cramp perut ni.. jangan lah buat hal pulak. tapi lepas membuang tadi, rasa okeh pulak, period pain ke usus pain. haha.. oklah bye.. wassalam..

2 comments:

mama maman aka yana said...

seronok org tuh nak shopping.. kiki.. selamat berborong la yer.. :)

~MommyAida~ said...

wah shopping!!sogo tgh buat warehouse sale kan?selamat ber shopping su..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails