Thursday, June 20, 2013

tunggu sekejap..

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua!! hari ni sampai awal :-) sebab en suami dah banyak hari tak sempat punch pukul 8. Jadi kena berawal-awalan lah kita di pagi ni :-) 

Semalam senyap dari menulis entry. cait dah macam penulis ruangan surat khabar la pulak. hehe.. 

Ada kerja yang perlu diuruskan..

cerita pasal Cameron Highlands masih belum sempat untuk dikarang. dia mesti ada feeeeeeell. 

kalau tak de itu feeeeel, kelaut cerita i tau. huhu..

Nanti lah bila dah settle urusan kerja, akan ku sambung kembali untuk memeriahkan aktiviti menulis ku ini..

Blogwalking pun tak sempat.. tunggu meh, akan ku datang meninggalkan jejak di blog korang :-)

Bye.

Wassalam..

2 comments:

nor_farihan said...

datang lah jejak kat blog saya kak hehe :)

Masya said...

pelan²... masa bz mmg blog akan bersawang hihihihi.. samalah... kalau bz buat entry autopublish jer selalu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails