Friday, June 7, 2013

terapi diri lagi :-p

Assalamualaikum..

Salam hari Jumaat.. Lunch tadi tak de kelas aerobik. Jadi, marilah kita berjimba2. hehe. dah lama tak kuar hari Jumaat sebab ada kelas aerobik kan.. kalau nak keluar hari biasa macam singkat sangat masa. Jadi, duduk di opis saje sudah. Jimat duit kan.

Jadi hari ni macam lepas geram lah. tapi masih ingat diri lah kan. dan masih ingat berapa sennnnnnn yang tinggal dalam bank :-p Minggu depan, kami nak cuti2 Malaysia :-) nak pegi tempat favourite ku. kehkehkeh.. tempat favourite i mujur yang biasa2 je tau, Cameron je. Second time pegi bersama family. tahun lepas pergi dengan kak long, celebrate our anniversary day. Boleh baca kat sini. Ingat kan nak stay cameron 3 hari dua malam, tapi bila tengok2 hotel yang diingini tu, tak de rate yang murah untuk 2 malam, terpaksalah pegi 1  nite je.. dan kami akan mengulangi lost world of tambun lagi sekali. Pun sama juga, tahun lepas dah pegi. Baca kat sini ye kalau rajin nak flashback :-)

Jadi tadi pegi Sogo, dapatlah beli baju renang muslimah ku. hehe.. Macamlah nak berenang sangat.. Dulu dah pernah ada baju renang masa belajar kat uitm dulu kan, tapi sekarang dah tak jumpa baju tu.. mana ntah menghilang. elok juga lah menghilang sebab kalau ada sekarang tak pakai kot, tak muslimah katanya.. Now senang dah cari baju renang muslimah kan.. Beli brand Ogival, yang biasa2 je la tak de corak2 pun. harga RM 159.90.. Pastu, ingatkan nak cari baju renang Aisyah, tapi tak jumpa pulak yang cokia punya, belikan aqil punya lah size besar sikit, tahan lama nanti, aisyah pakai abang punya baju ye :-p



Tu jelah serba sedikit yang aku sempat beli tadi.. Baju raya untuk anak2 belum beli lagi.. kalau beli sekarang, mesti nak pakai dulu kan. Baju kurung dan baju melayu family sume dah siap tahun lepas, so ulang pakai je lah.. muat lagi kan.. Belum buat bajet lagi untuk raya dan juga untuk sekolah aqil tahun depan.. banyak nak pakai duit hujung tahun ni ^_^ Tapi insya-Allah rezeki anak2 tu sentiasa ada kan.. 

ok bye. wassalam

2 comments:

Cik Puan Rara said...

mmg terapi sungguh ni.

~MommyAida~ said...

huhuhu..bestnyaa..kira standard la tu kan bju renang dewasa..tak pernah beli lg..anyway selamat bercuti ye Sue n famili..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails