Wednesday, June 12, 2013

random story

Assalamualaikum..
 
Busy sikit lately. siikiiitt je :-p esok ada meeting. tapi kan, esok kita cutiiii. hehe. Mujurlah ada sahabat baik (ceh, tiba2 je dapat title sahabat baik) boleh cover esok. Everything dah prepare tinggal present je lagi. tq fren, nanti i bawa balik stoberi untuk uols :-)
 
Esok kami nak pergi berjalan ke Tambun dan lusa nak pegi Cameron Highlands. Ni percutian yang tidak dirancang. rancang jugalah tapi tak plan lama2, tetiba je kan. Sebab dah 2nd time pegi, jadi agak dah boleh gambarkan nak pegi ronda2 kat mana nanti. cewah.. santai2 je.. kali ni pergi kami 4 beranak je..
 
Ok, tinggalkan kisah percutian ku. nanti kalau dah balik and rajin nak stori mori, i'll update in this blog okeh :-)
 
anakanda aqil punyalah jeles semalam aku duk main game. telah mengeluarkan kata2 yang kelakar okeh. dia kata perut dia nak pecah dah ni. sebab kelaparan. yek yek je. aku baru nak berehat selepas penat memasak.. cepat2 kasi makan dua orang budak ni. sorang kuat makan, sorang makan hujung sudu je. sadis betul..

 three of us going out last weekend.

Ok. tu je nak story.. tak de modal nak menceceh. hehe. bye. doakan kami selamat pergi dan pulang :-)

7 comments:

Masya said...

wahh nak pg cameron, pg tambun nak mandi² kat waterworld ker??? wahh bestnya....

Suliana said...

iye. hehe.. harap2 best lah, cuti sekolah dah habis kan.. hope tak ramai org..

~MommyAida~ said...

wahh seronoknya nak pergi bercutii..Happy Holiday Sue..Budak2 sekarang dah pandai create trick kan..kelakar je kadang2..

Eyriqazz said...

cuti-cuti lagi...no 3 coming soon? hik3

umifariswafiq said...

slmt bercuti akak :)

nor_farihan said...

happy holiday kak su :)

Ietams said...

selamat bercuti su..
drive safely yerr

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails