Monday, June 24, 2013

bz like a bees

Assalamualaikum..

Salam hari isnin :-) 

Jerebu dah makin teruk kat KL ni.. 

Nasib baik taska Aqil tak tutup.. kalau tutup, kena angkut pegi ofis..

 keje banyak ni siap ada discussion lagi. 

erghhh.. nak cuti weekend pun sedikit terganggu emosi sebab email bertalu2 masuk... 

dah udara berjerebu memang tak gi mana2 pun kecuali pergi kenduri jiran dan kenduri mak sedara hubby kat kampung. 

itu je. later will update about the kenduri.

Haa nampak panjang sikit bila tulis macam ni. kahkahkah. 

banyak entry tertunda, acik sibuk sikit KSU baru katanya.. strict. tu yang bos semua gelabah bila nak masuk meeting esok ni.

yang jadi mangsa acik juga..

tapi tak pelah, dah memang tugasan kan.. buat dengan ikhlas..

bye. wassalam..

2 comments:

Masya said...

jerebu makin teruk tadika anak sy dah tutup bermula hari ni, nsb baiklah sekolah hubby cuti .. kalau x mmg anak kene letak kat kg...

Sharinginfoz said...

memang semakin teruk kat kl ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails