Wednesday, May 15, 2013

Wordless Wednesday

Assalamualaikum..
 
Hari ni, aisyah ikut ibu pegi keje. hmm. mujur keje takberapa banyak. Pengasuh aisyah masih busy menguruskan kenduri tahlil untuk malam ni. jadi, as a majikan, kena fahamlah kan. huhu.. tak pe, hari ni hari dia esok2 hari kita sape tahu ye dok..

hai.. saya belum tidur lagi dari pagi tadi.. ha.. siap lah..
 
ok bye. wassalam

2 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Kalau saya bawak anak g kerja confirm tak buat kerja, hehe

MasReena said...

Masreena ada list pengasuh-pengasuh standby sekiranya pengasuh asal tak boleh provide service pada certain2 masa. Lama-lama terus Masreena hantar anak ke nursery je sebab takde excuses

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails