Thursday, May 2, 2013

Welcome May.. Happy Labour day

Assalamualaikum...
 
Welcome May 2013.. Selamat Hari Pekerja juga untuk pekerja-pekerja semua. Semoga akan lebih dedikasi di masa akan datang..
 
Aktiviti di hari cuti semalam adalah biasa-biasa je.. Lepak-lepak kat rumah, petang baru keluar cari makan. Lunch pun dah lewat dalam pukul 4 macam tu. pegi tesco, tak beli apa2 pun, just pegi makan JM Beriyani. Ramainya orang kat TESCO Ampang semalam.. Nak masuk pizza pun kena beratur.. hmm tak jadi.. tu yang pegi makan nasi beriyani. makan lapar2 memang sedap, sori gambar tak dapat ambil sebab aqil conquer fon ibu main game..
 
Belikan anak2 belon mickey dan doraemon ni.. Aisyah yang paling happy dapat tengok mickey mouse terbang2 tu. kalau ikutkan, malas nak beli, tapi untuk aisyah tak pernah belikan dia. so belilah. dah beli untuk adik, abang mesti nak jugakan. hmm.. kacau betul.. dulu macam2 belikan aqil.. tapi biasalah belon2 macam ni cepat je rosak, tak padan dengan harga RM8/minney dan RM 7/doraemon tu.. dulu belikan aqil gambar upin, tahu2 je ayah dia dah buang sebab terkejut katanya dalam gelap ada benda terbang2. haha.. aku pun semalam terkejut gak lepas tutup lampu kat ruang tamu, ada benda terbang2.. rupanya si Minney mouse tu.. terkojut mokcik.

besarkan kepala minney mouse tu. hehe

Pagi ni tengok doraemon tu macam dah meleret ke bawah dah. pegang2 macam dah kurang angin. Aisyah pulak bila dah bawa balik, macam tak de lah excited pun nak main.hmm tak pelah.. eh adik aisyah dah boleh jalan sikit2 tau.. tapi kita kena bagitahu cepat jalan, baru dia nak jalan.. sesetengah budak kan dia menunjukkan kegigihan dia cuba untuk bangun dan jalan kan. yang semek ni malas agaknya. hehe. tak pe dik, slow2 ye. hehe.. 
 
Oh, sekarang ni kan banyak betul medium nak msg/chat free kan. hehe.. aku dah install line, we chat, whasapp apatah lagi kan. haa.. semalam, duk main we chat dengan semua orang. haha. eh, family je lah.. aqil lah sibuk nak cakap2 macam walky talky tu kan. habis di good nite semua orang. hehe..
 
Ok, nanti aku share lagi cite2 aku ye.. ala cite2 biasa je. :-)
 
bye wassalam..

6 comments:

Fizah said...

HIHI mcm2 skrg...wechat pulok hek..happy labor day!! =)

Masya said...

Gambar ibu pun interframe juga kat cermin tu hahahahaha......

Suliana said...

ha.. itu sudah pasti. hehe

Suliana said...

iye.. xtahu dah nak tgk mana satu :-)

umi faris said...

hehhehe funny kan ber we chat .. gelak sorg2 :))

~MommyAida~ said...

hihihi..cute je belon2 tu..bile anak dah dua, dua-dua nak merasa kan..huhuhu..We chat x install lagi..best ye..nk install lah nanti..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails