Friday, May 31, 2013

Lunch at Black Canyon

Assalamualaikum..

tak de apa nak stori mori.. Just nak share aktiviti tengahari tadi. hari ni tak pegi aerobic. tu lah kata mula2 je bersemangat. lama2, hangat2 tahi ayam. hari ni je, hope minggu depan semngat ku kembali pulih. hehe.. tengahari tadi, pegi makan ke Black canyon di AEON Keramat. Hari tu, second time makan di BC Maluri, pedas gile fusili tomyam dia tu.. tak tahan. 

Hari ni order menu set lunch, tapi tomyam dia sedap. ala2 krahtong juga tapi tak boleh lawan krahtong.. sedap.. dah dua kali makan kat sini, memang chef dia pandai masak lah tomyam ni. Kami pergi berlima.. Amik set yang 4-5 person makan, Rm 49.90 without drink. oklah, minum sume amik air kosong. haha. bajet gitu.. jalan2 area2 Jusco tu, beli barang nak buat carrot cake katanya.. try buat kek lain tengok, jadi ke tak. hehe. tapi carrot cake memang antara feveret ku di Secret recepi :-) ok, let's tengok gambar ye.. kot2 la korang mengidam nak try, boleh terjah :-)

ni ayam cincang kot. ada telur separuh masak kat dalam tu. sedap juga

yang ni telur hancur tapi ada juga jumpa udang. pedas2 sikit. ok lah..

tomyam seafood. sedap sangat. berebut makan dengan yanti :-)

sayur kobis campur letak tiram agaknya. sedap juga..

ni antara rombongan kami. ada budak kecik sorang tapi dia tengah merajuk. hehe

Ok uols. esok dah cuti hujung minggu.. selamat bercuti kawan2. cepat je masa berlalu. esok dah pertengahan tahun dah, dah masuk bulan Jun.. Bulan meraikan cinta kitorang. cewahh... hehe. 2/6 our anniversary ke enam tak plan apa2 dan tak celebrate apa2 kot.. ok bye. wassalam..


1 comment:

~MommyAida~ said...

wahhnmpk sedap..tom yam pon mcm kow..hihihi..hrus terjah BC lps ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails