Monday, May 27, 2013

gwiyomi lagi :-)

Assalamualaikum..

Selamat bekerja uols :-) kite keje hari ni tau. batuk2 tak baik lagi.. huhu.. Cuti 3 hari digunakan sepenuhnya dengan baik. semalam, tunggu family balik dari umrah, alhamdulillah.. dengar2 cerita dan pengalaman, kirai2 beg2 mereka. haha.. tentulah mencari barangan berharga. dapatlah bawa balik sedikit sebanyak barang2 dari tanah Suci :-) tapi tu later lah kita cerita ye.. now mood bersama anak2 hujung minggu terbawa2 hari ini, lebih2 lagi si kecil aisyah humairah :-) Jom tengok gambar anak2 ku. gwiyomi sangat. haha matilah asyik puji anak sendiri je. Ampunkan kami penunggu gua :-) kasi muka sikit kat tuan tanah ye.. sekali sekala :-)

omei2 tak saya pakai selendang. kecik je muka aisyah ni bila pakai tudung. macam nak kena kenyek je. hehe.. aqil tunjuk mercun yang dijumpai tahun lepas punya :-)

ok, ready nak tarik dah tu..

tamatlah kecomelan saya.. serabai..

my happy kids..

so sweet.. makan luar hari tu kat SR, ni selepas makan lah. semasa makan, habis hilang ke'sweet'annya. huru hara. macam ni lah bila jadi ibu bapa ni kan, nak makan pun tak tenang. sebab tu bila nak makan sedap2 makan dengan kawan2 je lah. haha.. baru dapat menikmati makanan itu..

my little sunshine

aisyah dengan baju raya tapi dah pakai. camana tuh. hehe.. tak jadi baju rayalah gamaknya..

last but not least, little duck in the house.. pinjam aiman punya towel.. suka sangat dia.. aqil pun ada satu towel katak hadiah dari nek jun masa besday dia..

ok, tu je lah untuk tatapan hari ini.. kalau rajin, akan disambung lagi cerita weekend yang super best :-) kepada yang bercuti, selamat bercuti uols.. seronoknya. kita tak pegilah time2 cuti sekolah ni kan.. padat.. lagi pun tak de orang nak bawa *buat cite sedih lagi* :-D simpan je lah cuti tu carry forward je untuk tahun depan. huhu.. 

Ok bye. wassalam..

5 comments:

umifariswafiq said...

hehehehe cumil lah aisyah and aqil and ibu die ni *biaselah kak, kaum mak mak ni mmg suka puji anak sndr :))

erna said...

seronok bila dapat spend time dgn anak2. kalau bawa anak keluar mkn pun rasa seronok. cuma bila x tenang nak makan huru hara tu..geram juga la :P tp best sebenarnya..ank masih kecil kan :) :)

Suliana said...

hehe.. anak sape, anak kita juga kan. hehe

Suliana said...

yelah, anak masih kecil ni yang seronok bermain. kalau dah besar, kena banyak sabar karenah nya..

~MommyAida~ said...

hihihi..comelnya anak2..aisyah tu cute sungguh.suka tengok dia senyum n gelak..hihihi..gwiyomi comel!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails