Friday, May 10, 2013

gotong royong

Assalamualaikum..
 
Salam Jumaat.. hari ni hari gotong royong cawangan kami. Semua saff digalakkan pakai baju tshirt hijau. aku tak t-shirt hijau, maka marilah pakai blouse. hehe..
 
Sebelum gotong royong, of kos lah ada perasmian bagaikan.. Jika ada perasmian, maka perlulah ada sedikit makan-makan. haha. makan2 aje.. yelah, nak amik tenaga nak angkat kertas berat2 nanti tu.. :-) nak kena kitar semula kertas-kertas yang tak pakai..
 
Jadi, aku diberi satu tugas untuk menyediakan satu kuih.. hmm. aku tak reti buat kuih melayu, bukan tak reti, tak pernah cuba. hehe.. tapi aku offer buat kek je lah. kek coklat ringkas2 je. makan pagi takkan nak makan kek pulak kan. jadi, sebagai penambah makanan pagi ni, aku buat jugalah.. kelab sediakan roti jala je, jadi kuih2 yang lain order kat staf lagi murah kowwwtt.. hehe
 
kek coklat yummeehh. hehe
 
Sorry to my husband dan aqil yang hanya bau je kek coklat ni. ingat nak buat dua, sekali tu telur tak cukup pulak.. kalau ada lebih nanti ibu potong sikit ye. aqil asyik tanya dah siap kek ibu??. huhu. ala, tapi dia pun bukan makan sangat pun. cuma excited nak tengok kek tu hasilnya camana. hehe..

*update*

kerja tak jalan lagi, tapi posing dulu. hehe

 

amik feel dulu.. sapedek :-)

hehe. model kitar semula :-)
 
Ok bye. time to go.
 
Wassalam

8 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Pagi ni kita masuk semua blog yang letak gambar makanan betul2 buat kita terliur yang amat sangat!! Kek tu nampak memang sedap

umifariswafiq said...

best nye kek coklat kak sue buat ;)

patut pun pkai ijau hr ni.. bestnye opis hepi hepi mcm tu :)

Masya said...

kerja kat jkr malaysia ker??

Suliana said...

sori awak :-)

Suliana said...

hehe.. jom2 sini ;-)

Suliana said...

ye :-)

Ietams said...

uii kek itu....
betul² menduga mata & air liur.. hihihihi

boleh oder kat mail ni gak said...

lohhhhh...kek akk upenye...ptt la sedap sesangat.dok mencari2 pembuat,akk upenye....i likeeeeeeeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails