Tuesday, May 28, 2013

adik gwiyomi demam

Assalamualaikum..

Sebelum nak gi meeting ni, aku nak mencoretkan sesuatu dalam blog kesayangan ni.. Hari ni adik gwiyomi demam.. cian dia.. pukul 5 tadi dia bangun, resah gelisah.. kasi nenen pun masih gelisah lagi. hmm. dah lama adik tak demam. may be nak masuk bulan baru kan dik.. hope adik demam sebab nak membesar.. air liur dia penuh. pengasuh kalau anak aku demam sehari tu 2-3 kali juga dia call bagitahu perkembangan.. tadi pagi report dia katanya adik dah makan ubat, lepas tu muntah.. tidur pun terkejut2.. hmm sian dia.. nape eh.. semalam balik kampung lenggeng jap hantar ole2 dari Mekah.. ke terkejut ternampak apa2 malam2? hmm.. think positive ibu..

Aku memang dapat agak kalau anak2 tak sihat.. dia nam bergayut je.. kiri kanan semua dia tak selesa. pusing sana sini. last2 aku buka cite upin, suka pulak dia tengok. dengan aqil sekali bangun terus tak tido2 tapi adik sambung tido balik.. hmm.. pity u my girl.. kisah aqil pulak, semalam aku belikan dia 3 pasang baju baby gap.. 2 gambar bobiboy dan spiderman. satu lagi wording I LOVE MUMMY AND DADDY. yang wording tu dia tak nak, dia kata ni baju pompuan sebab ada lambang love tu. sabo  je lah.. terpaksalah aku tukar hari ni, hope kedai tu sudi menerima pertukaran itu. huhu.. 

Oklah, time's up.. sebelum keluar opis, pam dulu susu nih. kot2 terbalik lambat ke.. dah lari jadual ku.. ok. bye. wassalam


2 comments:

umifariswafiq said...

aqil dah pndai request ye hehhee..faris plak smlm awal2 pagi tetibe nk pkai stoking n kasut ke sekolah, haha, funny..biase pkai selipar je :)

smga cpt sembuh adik gyomi :)

~MommyAida~ said...

Semoga adik gwiyomi cepat sembuh ye!!kesiannya..susah hati kan Sue, kalao anak2 kita demam..kena pantau selalu condition nya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails