Friday, April 19, 2013

syomel sangat :-)

Assalamualaikum..

Salam Jumaat. Semalam, kat opis kecoh budak2 ni main edit2 pic kat perfect 365.. haa.. lepas ni fotographer tak leh cari makan lah. mak andam pun sama, dah semua orang dah boleh edit sendiri. kehkehkeh.. kalau orang yang nak kawin tu, tunjuk ke kat mak andam "i nak make up macam ni". haa.. baru ada guide line sikit kan.. :-p untuk anak comel ibu, ini dia keje ibu semalam.. hehe

alololo... comel nya saya ni :-)

Ada yang tak tahu tanya nak gi mana malam2 ni. hehe. padahal edit je.. muka ibu dah tentulah ada 2-3 keping yang telah diedit. tapi tak leh lah tunjuk kat sini. kuikuikui.. nanti laki i marah.. hehe.. muka orang laki tak best sangat edit, macam tu je lah rupanya, sekadar brightness je. kalau lebih2 jadi pons plak.. hehe. 

Ok bye.. wassalam :-)

3 comments:

erna said...

hehehe...sekarang ramai orang main edit2 mcm ni.mcm dool dah muka. somel sangat

baby kechik ! said...

alahai comel aisyah...ce edit muka aqil pulak kak hehehe :)

Sharinginfoz said...

edit jangan tak edit

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails