Wednesday, April 17, 2013

suprise.. hehe

Assalamualaikum..

Suprise!! hehe.. apalah suprise sangat tu.. adik aisyah kat opis ibu lah. hehe. hari ni pengasuh dia minta cuti sebab nak pegi klinik gigi.. aku pulak minggu lepas dah EL, takkan nak cuti lagi kan minggu ni. yang menjadi masalah, hari ni ada meeting bulanan.. terpaksalah kawan aku amik alih. tq so much.. aisyah tak nak kat orang.. camano.. huhu.. Datang opis tak mandi, pagi lagikan.. dan hari ni aku tak bawalah cooler bag, bawa dak kenit ni :-)

 fresh look me :-)

biasalah, jakun jap datang opis ibu kan. semua nak main.. :-)

BIla orang datang dekat, cepat2 peluk ibu.. hmm. susahlah kalau jenis melekat macam ni :-( ok..bye.. wassalam..

12 comments:

Masya said...

mmg suprise hihihihihi .... mesti banyak dia akan explore kat opis tu...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Abis bila nak mandikan dia? Kira dia duduk sampai petang ke? Inilah pengorbanan seorang ibu kan...

Suliana said...

ye.. habis dia nak punggah semua :-)

Suliana said...

tghri jap lagi mandikan lah dia. haah duk sampai petang :-)

*azni* said...

sy pun selalu gak bawa anak ke opis bila pengasuh ada hal..yg penting behave,kan aisyah?hehe..

Nur Hasyimah Mahasan said...

So leh la ajak ibu p shopping sogo...hehe

Suliana said...

hehe. betul tu.. :-)

Suliana said...

gi sogo tak bleh.. sebab tak larat nak dokong dia.. tak feel lah nak soping :-)

Ietams said...

alangkah bestnya kalu memang hari-hari
kita bawak anak pegi keje kan..
senang hati bila kerja sambil anak disisi sentiasa

Suliana said...

betul2.. tapi kena ada org tgk2 kan, baru blh buat keje. now dia dah tido :-)

Sharinginfoz said...

memang pengalaman yang tak sama dari yang biasa kan?

erna said...

haaa sampai atas meja ibu aisyah main ye..seronok dapat ikut ibu ke opis :)

http://ummierna.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails