Friday, April 12, 2013

sport shoes

Assalamualaikum..
 
Salam Jumaat.. Apa ada pada hari Jumaat minggu ini ye.. Bagi diriku, minggu ini akan start kelas aerobik. hehe.. beraerobik lah kiteww :-p tu yang gigih diriku membeli sport shoes yang baru semalam. hehe.. secara rasminya, inilah kasut sukan kita yang pertama dalam hidupku.. pertama okeh.. selama ni duk pakai kasut sukan orang bagi. pastu sekali pakai je, pastu terus ntah mana2 dah kasut tu. Jadi, kasut ini insya-Allah akan dimanfaatkan sepenuhnya mulai sekarang. 
 
Nak beli kasut dah laaamaaa dah.. tapi asyik bertangguh je sebab rasa macam mahal je kasut sukan. nak pakai bukan selalu pun. sekali tu, kawan suggest kalau penggunaan yang tak heavy try lah beli kasut POWER dari BATA.. haa.. mula2 pegi belek kedai kasut sukan kat Pertama, semua 100 ke atas. aku bajet dalam 100 ke bawah je.. so pandang sebelah mata je lah. sekali tu, bila pegi BATA, tengok semua kasut sukan POWER bawah 100, terus rambang mata weiih.. haha.. ada yang serendah RM 50.. oklah kan untuk orang yang tak berapa bersukan macam aku ni.. katanya nak buat lari atas treadmill je atau pun kelas aerobik.. so aku amik running shoes lah..
 
fewwiitt.. tayang sikit kasut baru.. RM 66 hengget :-D
 
Harap2 tahan lama, tapi selalunya dengar2 orang kata dia akan 'lapar' kalau jarang pakai.. menganga je kalau tapak dah lekang.. Oklah. bye. wassalam :-) 

6 comments:

~MommyAida~ said...

hihihi..aida pon dah takde sport shoes..rasa nak beli, dah lama jugak...tapi tak ter beli-beli..nmpakk sangat tak penting..hihihi..tp bile nak guna kena ade jugak..huhuhu..nak jogging la kata kan..hihihi

MasReena said...

Wahhh baru 1st time beli kasut sukan?? Masreena pernah beli kasut sukan serendah RM20 je dua tahun lepas kat Puchong Prima... memang lansung takde brand la... beli murah2 je cukuplah kan? =)

umi faris said...

eh, mcm mane blh same plak kasut kite ni hehehe.. fiza beli dah lame dah..ms kite nak induksi kt perak hr tu :))

Suliana said...

selagi tak start memang tak beli. hehe

Suliana said...

ye mas.. beli murah2 je, bukan atlet pun.hehe

Suliana said...

hehe.. ye ke.. tak pelah, akak punya bau kedai lagi. kuikuikui..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails