Monday, April 29, 2013

she is walking :-)

Assalamualaikum..
 
Tetiba hari ni senyap je kan. tak update blog. hehe.. hujan kat luar sangat lebat.. guruh berdentum2.. sama macam semalam.. kilat memancar2 depan mata masa kami on the way balik dari Jusco.. takut..
 
Semalam petang, mr hubby ajak pegi jusco. kalau ikutkan dah petang malas nak kuar. ecece.. ayat solehah sangat. haha.. saje melayan anak2 especially aqil.. dalam pada tak nak beli apa2 tu, terbeli jugalah baju tido aisyah 2 pasang dan spender comel dia. selalu pakai dress tak de spender, terus pampers je. hehe..
 
Semalam, balik dari JJ, ayah aisyah paksa dia jalan. so sweet sangat ibu dapat record dia jalan dari dapur sampai ke depan.. dapat lah banyak tapak. haa.. ini budak memang manja kot, takut jatuh.. boleh je jalan.. tapi maybe dia lagi suka merangkak dari berjalan kot.. jalan pun macam robot dah. hehe. semalam, ingatkan nak beli kasut dia, tapi fikir2 balik, alah bukan berjalan pun lagi, pakai je lah kasut baby dia yang sendat tu. hehe.. next time ibu belikan ok. kalau aisyah betul2 nak jalan, ibu belikan kasut mahal sikit. cewah. mahal lah sangat, tak lebih RM 50.. hehe
 
video
Abaikan pemandangan belakang ye. tumpukan pada aisyah sorang je. hehe..

Then bila aqil dah habis main, dia nak pegi bahagian mainan.. hai.. sekor mainan lie robot tu yang ori dah puluh2.. nasib baik dia amik pemanah.. RM 15.90 je. ok pass.. boleh beli. hehe.. suka betul dia dapat main pemanah tu. tala kat cermin. jangan pecah cermin ibu sudah :-)

aktiviti aisyah. bongkar beg ibu

toys terbaru aqil

terer tak aqil ibu. hehe..
 
Ok, tu je nak share.. bye. wassalam..
 

4 comments:

Fizah said...

chomelnyaaa...=)

Ietams said...

takut2 lg ye syah..
jgn takut ehh.. abg aqil ade

Masya said...

terer selagi tak panah kat adik tau hihihihihi....

CtNurwaty Samsudin said...

Cute nye your babies. Lucky u~ anyway saje bloghopping nak terjumpa blog u~ selamat berkenalan ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails