Thursday, April 18, 2013

rindu adik.. :-)

Assalamualaikum..

Rindu kat anak ibu ni.. anak no 2 ibu ni. hehe.. semalam kan adik datang opis ibu kan.. hari ni adik dah duduk rumah pengasuh.. dan hari ni ibu cari kunci drawer ibu.. tak jumpa. dah hilang. mana ada selit aaa.. mujur lah drawer tu tak lock. jadi ibu tak boleh  nak simpan barang2 penting dalam tu lagi dah.. huhu..

Berikut ialah gambar cheeky girl name aisyah humairah :-) dengan beg baru souvenir dari mak ida pegi gold coast hujung bulan lepas :-) suka dia dapat main dengan bag kangaroo tu. siap peluk2 lagi.. macam ni lah budak pompuan kan, kecil2 dah nampak penyayang.. hehe..





ni masa pagi2 belum mandi... mandi pun mandi kambing je tak de sabun. mandi pun sebab aisyah berak pagi tu lepas makan mihun goreng. hehe.. pandai pulak dia makan mihun. pastu tengahari, tak nak makan nasi, nak makan ayam/fish je.. ratah lauk je.. tu pun kunyah2 pastu luah balik.. Dengan kawan2 ofisku pulak, lansung dia tak nak. nak melekat dengan ibu je. aku nak gi toilet dan solat pun tak leh lama2, kang keluar toilet dengarlah budak melalak.. hehe..

Okey.. esok dah Jumaat.. weekend leh lepak2 dengan family. air kat rumah ada tapi masih kecil dan tak boleh nak basuh kain.. jenuhla tengok kain tinggi betul tak berbasuh. huhu.. okey bye. wassalam


2 comments:

Masya said...

seronoklah dia semalam kat opis yer...

tak sabar nak cuti dah hujung minggu ni penat...

suhaida shukor said...

Glad she likes it. Love you Aisyah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails