Friday, April 26, 2013

merahnya mak ngah!!

Assalamualaikum..
 
Salam Jumaat semua. Hari ni aku berbaju merah. hehe. merah meghela gitu... baju baru siap nih. ingat nak simpan untuk raya, tapi tak pelah, pakai jelah dulu. haha. raya kang kita cari baju lain :-p oleh kerana merah menyala hari ni, adalah peminat2 nak bergambar dengan ku. kuang kuang kuang. kebetulan pagi tadi, ada kelas kongsi ilmu dan unit ku jadi koordinator.. haa.. eh ada kaitan ke? kekeke.. tudung tu lebih kurang matching lah kan, tak de tudung.. hitam pun boleh kan.. aku tempah kat MARA, RM 60.. kurung moden tapi loose2 sikit lah..
 
cik pah dan cik ti :-)

Eh, ada kek pulak kek red velvet. minggu ni aku dah buat dua biji kek ni, kawan opis hasben tempah. minta maaf lah tak pandai sangat deko cantik2.. lagi pun topping dia kalau pakai mascarpone cheesse memang tak stabil. ni 3 kali kuar masuk peti ais ni... puaslah ku google cara2 menghias kek red velvet dalam you tube. harap2 customer suka dengan rasanya even tak berapa cantik. huhu.. Weekend ni kena buat lagi kot, sian kat hasben dan anak2 ku duk hidu bau je.. hehe.. sabar ye, nanti ibu buat lagi :-) kita habis kan bahan2 yang ada :-)
 
Ok bye. wassalam..



7 comments:

nor_farihan said...

akak...cantik baju akak :)

umi faris said...

cantek bj kak sue.. bestnye kak sue slim melim mcm anak dara :)

Sharinginfoz said...

terasa lapar pula tgk kek velvet

Suliana said...

terima kasih :-)

Suliana said...

tq fiza.. slim dari luaran je tu.. :-)

Suliana said...

jemput tengok :-)

Masya said...

mmg merah menyala² hahahah... kek pun merahkan.. dalam tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails