Thursday, March 21, 2013

Taman Arnab, Oriental Village

Assalamualaikum..

sebelum kitorang naik cable car, nak menunggu cable car dibuka, kitorang jalan2 dulu dalam oriental village ni.. duk pusing2 cari manalah taman arnab ni.. sekali tu jumpa.. masuk adalah free. kalau nak bagi arnab tu makan, silalah beli carrot RM 1 dan juga sayur kangkong RM 1 juga.. gila mahal carrot peket kecit RM 1.. huhu. tapi tak pelah, nak kasi aqil happy kan.. belasah jelah. banyak betul arnab2 kat sini.. yang dalam sangkar pun ada lagi, sian dia tak boleh keluar. hehe 

atok kasi rabbit makan

ini budak tengok atok pakai topi, dia pun paw ibu topi tapi cap langkawi lah. hehe

takut nak kasi rabbit makan.. ada ke dia main campak je kangkung tu. huhu

rabbit tu tak dapat carrot dari hubby.. dia gigit kaki adik.. mujur pakai stokin

aqil dan rabbit. comel je nampak aqil pakai topi.

Haa.. aqil mula2 tu takut juga. dia dapat kangkung tu, di abaling je kat rabbit tu. haa nah makan. kekeke.. aku suruh dia amik balik, pegang kat tangan. baru rabbit datang. hehe. pandai rabbits ni, dia tahu kita mesti datang bawa carrot, kalau tak sibuk dia gigit2 kita.. taik dah la b ulat2, berak sepah pulak tu.. redha je lah terpijak taik rabbit. hehe ada aku rekodkan video budak2 ni kat sini. tapi tak dapat nak upload kat sini. hehe..

Okey.. tu je kenangan kat taman arnab cable car langkawi.. next.. pemandangan indah di langkawi.. last, janji last. hehe.. bye.. wassalam..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails