Friday, March 15, 2013

BINAKATA

Assalamualaikum..

Ha.. aku ni tengah mabuk main BINAKATA. haa.. sape tahu? sape main? hehe.. syok woo main ni.. sampai tak bergerak ko kalau kat rumah, kena loud spekaer baru hegeh2 buat keje rumah.. tak pernah dapat top 10 pun.. tapi kedudukan terbaik setakat ni no 23. haha.. tapi lama2 main pun sakit mata tau.. macam mata stress sebab concentrate kat fon je.. hasben aku pun main gak game ni, tapi tumpang orang, kat rumah baru leh main sendiri.. tu yang panggil suh tengok anak pun tak gerak2.. main ramai2 baru nampak skit word dia. kalau main sorang2 takat 3 huruf je, tak berkembang lansung otak.. Mama pun main tau dulu. pastu dia tak nak main dah, sebab once dah main, dia jadi non stop. gian gitu..  okeh, happy weekend uols!! bye. wassalam..

see see.. no 23 tau. itu pun nak bangga :-)





5 comments:

Zamani Abe said...

sukenya dia.. hehe

mekchu said...

wahhh.. sesuatu yg baru yg harus di cuba....

Suliana said...

suka la :-)

Suliana said...

mekchu,
cubalah tapi jgn sampai terabai baby wawa ye. hehe

Farid Adnan said...

MANNUSALWA17
admin fanpage BinaKata..;D
teruskan racun geng2 lain tuk meriahkan game ni..;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails