Tuesday, March 26, 2013

bergambar dengan Samsung Galaxy Camera

Assalamualaikum..

Ni bukan sponser post ye.. sapelah kita nak di sponser2 kan. hehe.. Ayah baru beli samsung galaxy camera.. best okeh camera ni. Paus hati amik gambar terus masuk dalam ig or fb.. manyak siok.. gambar pun cantik.. jadi, kami telah mencuba snap2 masa gi JPO.. gambar tersangat cantik. seperti biasa, adalah mode dia.. beauty face la, panorama lah etc.. dan of kos la amik yang beauty face aje. hikhikhik.. tapi kamera ni tak leh wassap, call sume tak boleh. camera dia berapa megapixel pun tak berapa nak dipastikan tapi yang pasti boleh zoom.. zoom pun gambar masih cantik. tapi, kamera ni berat sikit.. yelah, nama pun kamera kan.. kalau nipis2 baik pakai smartphone je. eh, tapi S2 aku pun masih cun lagi. ayah beli 2k kot siap dengan beg dia.. jom usha hasil camera ini.. tapi setting pic blog ni takleh extra large, nanti gambar keluar dari frame untuk gambar landscape. 

di celah celah air

clear view

menyerlah.. chewah, caption tak nak kalah tu. heee

comel. 

bukan model mirinda
mulut muncung pun comel :-)

oo lagi :-) pun comel
 
mood baik :-)

camera yang best.. tapi pinjam boleh la. nak beli sendiri tak pelah, bukan cuci pun.. huhu.. tapi kalau dapat free nak jugekk.. :-) sekian.. wassalam


5 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

tulah gambar clear dan jelas eh..kita pun takde camera gak amik gambar pakai s3 je huhu. Tapi oklah gak kan. Galaxy camera ni berat kan..

Suliana said...

berat sikit huda. sebab dia ada soom tu kot. hehe..

Cik Nurul Siezuka said...

Aloooo suka tgk gambo2.. semuanya comel2.. :)

sisanizu said...

ala..amik la gmbar camera tu sekali..he he

umi faris said...

cumil2 semua gmbr! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails