Sunday, February 10, 2013

weird

Assalamualaikum..

Weird holiday. Why? Eh betul ke weird ni pelik? Betullah gamaknya. Kang kena ejek dengan laki den plak grammar kelaut. Uhuk uhuk.. Yelah, apa tak peliknya.. Cuti 4 hari tak gi mana2.. Bersantai kat rumah je weih.. Hari ni je balik kampung hasben. Tak tido pun. Sampai rumah pukul 11 malam..

Dan this weird holiday ni juga dirasai oleh my sis.. Hmm.. Instinct yang sama.. Rasa macam nak balik kluang je. Jeles tengok parents & makcik datang pegi jalan2 jpo & melaka.. Waaa.. Nak itut.. Dan jeles juga tengok fb kawan2 update status kampung halaman masing2. Seronoklah korang...

Aku bukan tak nak balik kg, tapi minggu depan wedding belah lelaki pulak kat kl.. Parents datang sini.. Lagi satu, simpan duit nak bercuti nanti. Jadi, duduklah ko diam2 kat rumah. Pegi kemas rumah sana jangan nak membuta je. Hehe..

Tadi, akak datang singgah rumah MIL aku melawat FIL dah lama dia tak sihat. Baikkan my sis :-). Dapatlah lepas rindu kat family. Huhu. Pastu dia singgah rumah adik plak kat kajang. Berjalan saje dari pagi sampai malam.. Nak lepaskan boringlah tuww. Aku tak tahu nak lepas boring kat mana. Haha.. Belasah jelah, lusa dah keje.. Gi gosok baju gi..

Jiran2 sibuk main mercun. Ni belum lagi dia pasang mercun yang boleh gegar tingkap rumah ni. Semalam dia sudah bodek kami.. Dia kasi sekotak lokam manis kat kami.. Bodek letuwww nak bising2 main mercun meh... Boleh, jangan tanggal tingkap rumah kami sudah..

Ok tu je nak bebel2.. Harap kebosanan ini tak lama dan dapat diatasi dengan segera :-P upss gambar di atas pengubat bosanku.. Tu first time pandai screen capture.. Yeay!!

Ok bye. Wassalam..

Published with Blogger-droid v2.0.6

4 comments:

Ietams said...

same lah kami.. cuti lame ni tak kemane.
merap je kat rumah

~MommyAida~ said...

hihihi..sama lah dengan aida..duduk rumah je..sbb pantang..husband n aqil pon duduk rumah je..terpaksa temankan momy yg tgh pantang ni juge..huhuhu

Suliana said...

merap ye ietams. hehe. lama tak dgr ayat tu :-)

Suliana said...

aida mmg tak blh keluar.. hehe. pantang betul2 ye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails