Tuesday, February 26, 2013

preparation


Assalamualaikum..

Haa ni lah beg kami anak beranak.. Besar macam ni tapi bila ditimbang tak sampai 10kg.. Kagum betul. Tak banyak kg rupanya beg macam ni eh.. Hehe.. Beg yang comel2 tu sume bawa naik atas. Yg hitam kotak2 tu je luggage.. mama ayah pulak masing2 bila ditimbang beg tak sampai 7kg. Means boleh bawa naik atas la kan. Hmm rugi plak sebab dah beli pegi 20kg.. Maknanya balik boleh la beli lebih2 skit. Hehe..

Now, aku tengah landing2 susukan si kecik ni. Taxi datang pukul 12. Beg sume dah siap. Kain je belum sidai. Budak2 sume dah mandi dah pakai cantik2. Kekeke.  semangat betul!! Semalam dah call taxi remind. Hari ni call kereta sewa kat langkawi. Remindkan diorang.hehe...

Oklah.. Harap2 semua berjalan lancar. Bye.. Wassalam

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

  1. Amboi seronoknya..Selamat bercuti yeaaa..

    ReplyDelete
  2. take care n selamat bercuti...
    nanti kalo beli pemanggang ajaib jgn lupa sharekan brp harganya yerr

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails