Thursday, February 7, 2013

kegilaan tupperware

Assalamualaikum..
 
Katalog baru tupperware bulan februari ni memang cute mute.. bestnya bestnya.. hehe. aku ni tak delah beli tupperware tiap2 bulan. mahu kena jeling dengan encik suami 0_o - cam ni gaya encik suami jeling. haha.. tapi sebab aku nak maintain percent aku, kenalah juga beli every year.. baru-baru ni, aku memang dah lama nak b eli penapis air, cuma asyik tangguh je sebab macam tak penting pun, filter aku yang dulu dah tak elok sebab tak mentenkan, jadi beli yang baru terus lah.. aku pun beli lah produk dari tupperware ni. senang je pasang dia, aku pasang sendiri aku. dah hampir siap barulah en suami tolong betul2kan sikit.. sebab ahli, dapatlah 25% diskaun :-)
 
 water filter. boleh installment tau either 6 month or 12 month dengan kad kredit terpilih
 
yang ni pulak koleksi tupperware aku. ni antara yang besar2 lah.. yang duk tersorok dalam kabinet tu tak amik gambar pulak.. bekas beras tu aku beli masa baru2 kawin. bayar 2 kali :-p masa tu beli pakai kad orang, masa tu tupperware tak strict lagi. sekarang sume kena tunjuk member kad. pastu, bekas bawang. share dengan mama. and the latest one tong air 10liter.. berbaloi lah beli, senang kalau buat majlis, tak payah dah kuar botol/jug air banyak2 :-) pakai harian pun lagi kemas, tak delah botol air bersusun banyak2..

 katalog bulan februari..
 
 hostest level
 
 bekas letak garam/kunyit etc.. ni dah ada tapi warna lain lah.
 
 set mangkuk hidang, tapi bulan ni tak de promo..
 
 cute nya yang ni. boleh beli untuk anak2.. comel je..
 
 yang lagi lagi best. bawa bekal gi opis. rm 40++ je.. cantik pulak tu..

yang ni pulak kaler baru untuk botol air.. comel nya. tapi tak pelah, banyak dah botol air kat rumah.. hehe

Ha, tu je lah nak share.. katalog baru ni boleh beli barang stat 11/2-30 mac. lama kan tempoh belian dia.. aku pun insya-Allah dah tambah satu lagi downline. hehe.. tetiba plak dapat downline.. saje suka2 share minat yang sama..
 
Sekian, terima kasih.
 
wassalam..

10 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Alamak bestnyaaa..kita dahlah gila tupperware jugak!

fiza arshad said...

suke juge beli tupperware, tp byk jgk yg x gune, mcm membazir, ade yg x pnh gune lgsg!! alamak! hahaha

~MommyAida~ said...

suke tgk koleksi tupperware sbb colorfull..hihihi

erna said...

awak...nak tau harga tumble tu la..
macam berminat :)

Suliana said...

hehe.. beli2..

Suliana said...

awat tak pakai fiza.tpi tgk keadaan jg kan klu nak pakai yg gedabak2 tu :-)

Suliana said...

aida,
yelah.. kalerful.. cun..

Suliana said...

erna,
hijau tu ke? RM 38.20 :-)

fiza arshad said...

Ade 3,4 tupperware yg lgsg blm pnh pkai.. Maybe lbh kot.. Ade yg beli last year n ade yg beli ms mule2 nk naik umh.. Agak2 klo jual.. Ade yg nk beli tak eh? Condition sgt bfs..sbb x pnh gune hihihi.. Membazir btul lah! :)

SiNoMoSa said...

Hehe..ermmm i pun peminat tupperware ahaks!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails