Tuesday, February 5, 2013

februari ku nanti

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua.. baru dapat online di ofis sebab semalam internet tak de.. selalu je tak dapat line tau. sian makcik ni kebosanan.. hewhewhew.. (eh over tak gelak cam tu, leper2 mulut tu ha..). banyak gambar yang i nak kongsi bersama. hehe.. kira banyak modal lah ni nak story mori tapi faham2 je lah, modal kita, kita tak cerita pasal orang, pasal diri sendiri jek.. :-D

Tapi sebelum apa2, kita kasi warm up dulu..  pemangkin semangat ibu untuk setiap masa dan setiap hari. bukan aisyah sorang je, aqil pun sama.. tapi gambar aisyah paling comel. kuikuikui.. aqil jangan marah ye.. dulu penuh dah gambar comel aqil dalam blog ibu ni :-)

senyum manis si adik

Eh ni first entry di bulan februari.. yeay, alhamdulillah. february datang lagi. bulan yang sentiasa ditunggu2 yang bakal menginjakkan usiaku ke satu lagi tahap kematangan.. matang ke.. di samping itu kot dapat jam baru ke. hihi.. minggu lepas, jam sedia ada ni menghilangkan diri, ingatkan memang dah merajuklah kan, adalah alasan nak dapat jam baru, sekali tu boleh dia muncul balik. sapelah sabotaj ni.. hehe.. hadiah untuk diri sendiri di bulan ini ialah penerbangan ke Langkawi. hehe.. tak sabar dan berdebar pulak. al maklumlah, first time ni handle sendiri nak nak kapal terbang.. harap2 semuanya berjalan lancar..

Ok. tu je nak corat coret di pagi ni.. sekian, wassalam

11 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Bday di bulan feb la ni yea...Bestnyaaa

ejaMaria said...

hehehe... kita pun plan utk jalan2 bulan ni... :)

sisanizu said...

Su. aisyah su ni cun dan nmpak girlish wajahnya.he he

kakinakl.com said...

wow bestnya dapat gi ke langkawi..leh shopping coklat dan pinggan mangkuk

kakinakl.com said...

akak pun nak gi jejalan cutihari raya cina nanti

fiza arshad said...

bestnyeee die jln2 ke langkawi :)) *cumil baby aisyah..eh, kak sue x pnh cite about nyusu kan aisyah.. kalo aqil dlu,ade hehehe :)

Suliana said...

ye huda :-)

Suliana said...

jom jln2.. bulan mac dah cuti sekolah

Suliana said...

hehe. alhamdulillah :-) tq sarah

Suliana said...

belum pegi lagi kak ina.. plan je dulu :-)

Suliana said...

seronoknya.. kita tak gi mana2 pun..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails