Friday, February 22, 2013

Di hari ulang tahun ku

Assalamualaikum..
 
Semalam, memang tak masak. kata hari special kan, mestilah goyang kaki jer. hehe.. cari pasal nak gi makan luar.. dan semalam, en husband terchinta sudi melayan isterinya yang seorang ni bawa pegi KLCC.. woot woot... aish dah orang tanya.. takkan nak menolakkan. hehe.. Ingatkan nak makan kat Secret Recepi je, tapi sidia kata SR je? aa.. pucuk dicita ulam mendatang. chewah.. oklah KLCC pun ok juga..
 
Jadi, beraraklah kita ke sana dalam pukul 8 lebih.. Aqil dengan aisyah pakai selekeh je, baju tidur je. hehe.. Ingatkan nak gi makan kat food court je, sekali tu en husband kata Nando's jelah. Ada kek kat situ.. oo ok.. mohle kita.. Tapi sebelum tu pusing2 amik gambar dulu kat tepi kolam tu. aqil nak tengok air pancut. Amik gambar kat mini court tennis kat luar dulu..
 
 excited aqil
 
 adik pun mood okey. happy je. alhamdulillah..
 
 ibu pun nak masuk gambar juga
 
 di court tennis dengan kasut ulat
 
our food yesterday.. dan terselit gambar besday girl. kekeke..
 
 cheecky aisyah. ha.. suka posing macam ni tau. gigit kang..
 
 dah habis makan, layan anak2 main rides dulu. RM 3sekali pusing. first time aisyah nak naik rides ni. dan ini yang paling selamat. suka sangat dia. terkekek gelak. hehe..
 
 
 

dan ayah menghadiahkan ibu seutam jam TITUS.. beli kat KLCC juga ibu yang pilih. hehe.. bukan senang woo nak dapat hadiah dari ayah diorang ni.. hentak2 kaki, hentak2 barang, muncung mulut sedepa tu pun belum tentu dapat. kuikuikui. tapi tahun ni macam senang plak, hint2 skit eh dah dapat.. terima kasih abang.. i love u so much.. hehe.. terharu sangat. sengih sampai ke telinga. pastu what's app ke family dapat hadiah. hehe.. haa.. bukan susah sangat nak menggembirakan hati seorang isteri kan.. ada rezeki lebih, adalah. kalau tak de, sekadar ucapan dan makan2 pun alhamdulillah.. tak gituwww :-D
 
ni kawan2 jam ibu ni.. koleksi sedekad yang lalu. wah sebut sedekat dah 10 tahun pun jam swatch ibu yang warna skin tu.. tali dah berubah2  dah. dulu tali dia macam jam baru ibu tu.. tu jam swatch tu masa bercinta ok, umur 21 masa tu. ibu ingat lagi.. haa.. zaman belajar boleh je kasi jam swatch okey. tiba dah zaman kawin, jarang2 dapat hadiah. oleh itu, korang2 yang sedang bercinta tu, tak salah nak kikis skit, nanti dah kawin tak merasa. kuikuikui.. matiklah kena kutuk dengan readers lelaki..
 
 
Last but not least, aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada yang wish kat fb dan blog. dah hide pun masih sudi wish.. tq.. May Allah bless all of u too.. Wassalam..
 

19 comments:

babYpose said...

Alhamdulillah dapat jam, en somi sy ada plan nak beli jam couple for anniversary yg dh lepas januari, cari tp tak sesuai, semoga panjang umur dan murah rezeki, happy birthday <3

Marsha~ said...

happy birthday Su!!!! best kan dapat hadiah Titus tu.... :)

kalau nak gi H&M, gi kat Lot 10 je.. sangat puas hati.....

careno said...

Happy birthday... waa... suruh kikis awal2... hahaha...

Masya said...

murah rezeki bestday girlkan... moga dipanjang umur dan dimurahkan rzeki lagi...

erna said...

Besday girl.....semoga d permudahkan urusan dalam hidup kamu. siap dapat hadiah lagi. cantik sangat. tahun lepas pun suami hadiahkan erna jam tangan :)

Ietams said...

happy je kan bile dirai mcm tu..
tp kelakar le baca ayat last tu su..kah3x

sisanizu said...

nandos ke tu..xpernah mkn kat nandos..sedapnye

Nia said...

Happy birthday dear..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki olehNya

Suliana said...

Tq dear

Suliana said...

Haa.. Ok. Nnti kita terjah lot 10 :-)

Suliana said...

Hehe... Berpada2 lah. Kang kena sekeh plak :-)

Suliana said...

Amiin.. Tq masya..

Suliana said...

Pilihan sndiri erna.. :-)

Suliana said...

Gurau2 ietams :-)

Suliana said...

Yup. Nandos.. Sedap!! Kami suka je..

Suliana said...

Tq nia!!

NaDia CaTaLeya said...

Happy birthday su..best dpt jam eh..titus laks tu..may Allah bless u n family always.. :)

mama ila said...

heppy belated birthday.. =)

salam kenal..ila follow

misscha said...

fewwiiitt dpt adiah jam...i like!!!.....:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails