Thursday, February 21, 2013

31 tahun

Assalamualaikum..
 
Hari ni 21 Februari genaplah umur ku 31 tahun.. Alhamdulillah masih dapat bernafas di bumi Allah ini.. Syukur. Moga Allah sentiasa merahmati hidupku dan orang2 kesayangan ku.. Thanks kepada sahabat yang wish, suami dan juga family.. Tahun ni, saje aku tukar setting kat facebook tak tunjuk birthday. Nak tengok berapa ramai je yang ingat.. hehe.. tak pelah, siapalah saya untuk diingati..
 
Tak de apa yang special pun bila umur dah meningkat ni. mungkin perlukan serum kecantikan yang lagi power. kehkehkeh.. Owh.. lupa.. dan bulan ini aku share birthday dengan beberapa orang ofismate. jadi hajatnya nak buat birthday party triple celebration lah konon.. sekali tu, tak jadi pulak bilamana salah seorang kena pegi induksi. tunggu bila dia balik baru on semula. Jadi, celebration untuk diri sendiri adalah di langkawi next week. kuikuikui.. Bawa mama dan ayah sekali. kononlah kan sambut birthday kat sana, dengan mama sekali sebab besday mama pada 18 feb yang lepas :-D
 
Ok, itu saje untuk coretan pada hari bersejarah ini. Mungkin tidak begitu penting pada sesetengah pihak, tapi pada aku bila tiba hari ulang tahun, dia rasa lain macam je. So, please be nice with me today and don't spoil my mood ok :-)
 
Bye, wassalam




24 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Selamat Hari Lahir yang ke 31 muda lagi tu, hehe..Moga dirahmati Tuhan dan bahagia selalu bersama keluarga tersayang!

fiza arshad said...

Slmt hr lahir dear sis..ptt la fiza x tau.. X appear kt fb..klo tak in shaa Allah da wish kt fb hehehe.. Apepun smga lbh bahgia..dimurahkan rezki..jd ibu yg lebih baik..amin.. Slmt hr lahir kak sue.. *dun worry..kak sue alwez alwet muda..slim melim lg..jeles tau hahhaha

MasReena said...

Selamat hari lahir kak suliana... Even kita cuma kenal di alam maya, i believed that u as a very nice woman, take care kak =')

Ietams said...

happy besday su..
31 muda lagi tu..
semoga sihat n bahgia sentiasa. amin

ejaMaria said...

amboi... siap warning - be nice... hihiii...
anyway... hepi beday... :)

Suliana said...

tq huda..

Suliana said...

tq fiza.. saje je tak tunjuk bday kat fb :-p masih ada jg yg mengingati. hehe

Suliana said...

tq mas..

Suliana said...

amiin.. tq ietams

Suliana said...

muahaha.. tq kak maria :-)

Cik Puan Rara said...

selamat hari lahir kak.moga panjnag umur and murah rezki.

Suliana said...

tq rara :-)

Masya said...

selamat hari lahir.. moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki ...

sisanizu said...

selamat hari lahir Su..kita kenal kat blog je..tp rs mcm dh lama kenal. Sy syg Su..he he.

faiez said...

Happy birthday sue....moga terus bahagia....

aMiYs said...

Selamat ulang tahun kelahiran Su... Semoga sentiasa dalam lindungan Allah s.w.t :)

Suliana said...

Amiin.. Tq masya..

Suliana said...

Amiin.. Tq faiez..

Suliana said...

Tq syima :-) amiin..

Suliana said...

Hehe. Love u too.. Kekeke. Tq so much :-)

faiez said...

sue, leh baca my blog x???

Suliana said...

X blh faiz. Kena invite blk smula..

Syahada Ahmad said...

Happy belated birthday Sue.
Ucapan macam biasa la kan, tapi ikhlas tau, hehe
Semoga Sue sukses dunia akhirat.
Jadi anak, isteri, ibu, kawan dan insyaAllah nenek yang solehah. ;-)
Sentiasa di lindungi dan dirahmati oleh-Nya.
Amin.

faiez said...

bg email k...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails