Wednesday, January 2, 2013

Welcome 2013

Assalamualaikum..

Selamat tahun baru 2013.. Entry pertama di tahun baru dan tahun ke 4 berblog :-) tiada azam khusus pada tahun ini dan tahun2 sebelumnya.. sama je kot dan of course la nak jadi bertambah baik.. cuti 4 hari tak pegi jauh2 pun.. dekat2 je tu pun sebab pegi beli barang dapur sikit2 dan bawa aqil main.. semalam, pegi makan je lah kat restoran bangkok station.. siakap stim halia sedap woo... tu lah bahana sebab tenghari tak makan sebab ibu busy buat kuih :-) later will update about the kuih yang aku buat ok..

 ni anak bujang saya yang manja sangat rasa nak sekeh je.. huhu

ni anak dara saya yang makan sikit je.. gigit baru tahu

Semua orang yang ada anak sekolah busy kan hari ni hantar anak sekolah, update pasal anak masuk sekolah kan. aku pun tumpang happy gak.. tumpang excited. hehe.. walau pun aqil belum bersekolah, tapi nak juga buat sibuk2. seperti semalam gosok baju, kemas beg anak2 nak pergi taska dan rumah pengasuh je pun. haha.. tadi ada budak baru kat taska aqil, baik je tak nangis pun, tapi ayah dia yang duk jengah2 kat luar pagar. haha.. 

Anyway, selamat bersekolah adik2.. jangan nangis2.. sekolah baik2 okeh.. bye..

wassalam

1 comment:

~MommyAida~ said...

Sama jugak cam Aqil aida..tak sekolah lagi..Ingat next year 5 tahun baru hantar kot..tp teruja jugak baca blogger lain hantar ank pg sekolah kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails