Saturday, January 26, 2013

sogo member sale




Assalamualaikum. .

Sape pegi sogo sale semalam, angkat tangan :-) ye, aku pegi dan aku tak beli benda yang merapu2. Clap clap clap. . Tapi dalam tak merapu tu aku pegi juga bahagian kanak2, sangkut juga 3 benda tak sampai rm50. Hihihi..

Sale kali ni oklah tak padat sangat compare kalau nak rayakan. .tapi nak beratur tu ko kena spare 30 minit. Kalau amik selai baju tu rasa berbaloi tak beratur.. Huhu.. Baiklah fikir2 balik, hari isnin kang boleh beli jugak. Ok, dah settle bersesak nak beratur, jengah kat ladies lagilah bersesak orang cari inner ware.. Hmm. . Ni pun kena fikir2 juga. Tapi best jugalah sales dia cuma tak pelah, malas nak beratur. Bye.


Pegi supermarket, saje nak tengok susu dutch lady 456 berapa hengget. Sekali ko, rm 18.90 saje. Gile tak beli. . Amiklah 4 bungkus utk aqil dan aiman. 2 soranglah lah kan. Kak long pun nak mengirim jugak. Mujur tak beli diapers, patah tangan membawanya..


Tu jelah aku soping.. Selamat duit. . Sogo kena tingkatkan sistem pembayarannya.. Cari alternatif lain camana nak elak customer dari tunggu lama sampai setengah jam nak beratur bayar. Bila dah ramai2 macam tu, line telefon pun tak dapat especially maxis.. Asyiklah masuk mailbox aje. Mujur aku pakai celcom tapi 2 x 5 jugaklah. Takpelah, sale kali ni kita kasi chance kat orang lain. Tapi tidak untuk hari raya sale. Kena amik cuti okeh. Hehe..

Dah, itu je nak share. . Kesimpulannya, kalau tiada kepentingan, duk rumah diam2. . Hehe.

Bye. 

Wassalam

Published with Blogger-droid v2.0.6

5 comments:

dayah ismail said...

salam kak
wah ramainya orang...tak sanggup bila time nak bayar ni..hehe

Lida Rahim said...

Waaa Sogo ada member sale ye? Ok kali ni akak terselamat dr anasir2 menyogo hehe.. Tgu nak raya la pulak kot

ummi nia said...

Sy stay kat k hotel..dua kali round sogo..puashati dpt soping brg baby..heheheh..rege lg mrah dr rege online

fiza arshad said...

Hahaha rmai gle org..fiza pantang klo smpai sogo..kofem x menang tgn membeli hahaha :)) oh i rindu shopping sogo haha

Ietams said...

bila fikir nak bersesak,
tu yg rasa mcm tak berpentingan nak join.
daku memang tak larat tnggu lama dan harung org pilih sane sini. huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails