Wednesday, January 23, 2013

memori

Assalamualaikum..

Masih tak habis2 lagi cerita besday aqil. walaupun tidak semeriah macam orang lain punya birthday, tapi ibu tetap nak tulis sebagai kenangan indah dalam hidup aqil. hehe.. Hari isnin lepas, bawa kek sebiji ke taska aqil bersama goodies bag untuk kawan2 aqil.. tinggalkan handphone nokia kesayangan dalam beg aqil dan pesan pada cikgu dia tolong rakam dan snap gambar aqil nanti.. 

Balik je kerja cepat2 tengok handphone.. wah.. baguslah cikgu ni. ibu suruh snap je tapi dia amik video sekali. so sweet .. ibu suka tengok :-) jom kita tengok aktiviti aqil di taska..

 main keretapi kotak. cikgu pesan tapi ibu lupa bawak hari tu.. sukanya aqil..

 inilah kawan2 aqil.. tapi yang baya dia tak berapa ramai dah sebab ramai dah masuk tadika dan may be ada yang pegi sekolah.. ni jelah yang tinggal waktu petang bersama2 baby yang lain..

 aqil potong kek dengan kawan2..

 birthday boy


 makan apa tu..

makan sorang2 ke anak ibu ni. hehe..

video
Ok, jom tengok video aqil.. :-) aqil malu2 potong kek..

Ok tu je nak share hari ini.. Salam maulidur rasul. jom pegi masjid dengar ceramah maulud..

Wassalam..

5 comments:

azianierdawati said...

alahai comeynye budak2 ni... hepi betday ye..

ejaMaria said...

bagus je nampak, dalam gambar... elok tunggu aqil potong kek... kalau kat luar agaknya ada yg dah cuit-cuit kek tu... ini comel je menunggu... :)
hepi beday aqil...

fiza arshad said...

Hepi bufday aqil!
sporting nyeee cikgu aqil tlg amekkan semua gambar..so lovly! Ofcozla sweet memories kn akak? Fiza x penah terpk lak mcm akak buat tu..ltk tepon dlm beg hehehe..sbb so far 2 kali bufday faris..fiza n husben g celeb skali ngan faris kt skol hehehe :))

Suliana said...

tq azian..

Masya said...

AQIL SAMBUT BESTDAY KAT SEKOLAH YER.. MESTI TERUJA DIA KAN... RAIKKAN DGN KAWAN²....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails